Meniu

Dinamo Zagreb – Feyenoord Rotterdam

Să fie acesta cadoul bookmakerilor pentru fanii golurilor?

Partida de pe celebrul Maksimir din Zagreb pare să fie o dedicație pentru pasionații pariurilor de tipul “ambele marchează”. Atât Dinamo, cât și oaspeții de la Feyenoord sunt genul de echipe care încurajează ofensiva în detrimentul apărării și tocmai de aceea suntem tentați să credem că acesta poate fi “GG”-ul serii.

După ce a eliminat-o cu destul noroc pe CFR Cluj din cursa pentru grupele Ligii Campionilor, Dinamo Zagreb a fost și ea trimisă la plimbare de Ferencvaros Budapesta. Nevoită să spună merci pentru ce i-a rămas, fosta echipă a lui Luka Modric s-a apucat de dat și mai multe goluri.

Există vreo favorită la acest meci?

De atunci, croații au strâns un golaveraj de 18-8 în cinci partide, adică o medie de peste cinci goluri pe meci. În plus, Zagreb a primit gol în fiecare din acestea, în condițiile în care adversarii s-au numit Slaven Belupo (3-3), Ferdinandovac (7-1), Flora Tallin (3-1), Varazdin (2-1) sau Gorica (3-1).

De partea cealaltă, Feyenoord și-a permis să se concentreze doar pe campionat în această perioadă, fiind calificată direct în grupe. În Eredivisie, echipa din Rotterdam e neînvinsă, cu trei victorii și două egaluri strânse în acest start de sezon și un golaveraj de 12-5.

La olandezi, jucătorul de urmărit este Steven Berhuis, care în cinci jocuri a înscris de șase ori și a oferit două pase decisive. La croați, cei mai importanți jucători ai sezonului sunt mijlocașul stânga Mislav Orsic (patru goluri și două assisturi) și atacantul Mario Gavranovic (cinci reușite și două pase de gol).

Cum evoluțiile celor două combatante de joi seara se învârt în jurul golurilor marcate, e lesne de înțeles unde ne îndreptăm previziunile. În plus, cota de 2.00+ dată de bookmakeri pentru pariul “GG3+” pare extrem de interesantă.

KEY POINTS:

  • Ultimele nouă meciuri disputate de croați s-au terminat cu pariul “GG3+” bifat
  • Dinamo Zagreb a marcat de minimum trei ori în fiecare din cele șase partide disputate în acest sezon pe teren propriu (golaveraj 19-7 în acest interval, deci o medie de 4,3 goluri pe meci)
  • Feyenoord a marcat în toate cele cinci apariții din această stagiune, ultimele patru însemnând pariu câștigător pentru cei care au mizat “GG” la meciurile olandezilor
  • Echipa din Rotterdam a înscris în precedentele zece jocuri disputate în deplasare (opt au fost GG; golaveraj de 22-13 în acest timp, adică o medie de 3,5 reușite pe partidă)