Meniu

Concurs EURO 2021 pentru 1.000.000 LEI CASH

Incepe EURO 2021!

Ghicește pentru șansa ta la 1.000.000 LEI CASH.

SUPERBET pune la bătaie 1,000,000 LEI CASH pentru cine răspunde corect la 10 întrebări cu privire la desfășurarea EURO 2021. Răspunsurile la toate întrebările trebuie finalizate până în data de 11 Iunie la ora de start a meciului Italia -Turcia. Dă CLICK AICI, Deschide cont și răspunde GRATUIT la cele 10 ÎNTREBĂRI și dacă nimerești toate răspunsurile corecte îți iei partea din cei 1.000.000 LEI CASH.

Care sunt pașii de urmat pentru a câștiga 1.000.000 LEI CASH:

Înscrie-te în concurs accesând ACEST LINK.

Deschide cont nou la SUPERBET. (dacă nu ai deja unul)

Raspunde corect la următoarele întrebări pînă vineri, 11 Iunie la ora 21.59:

1. Câte meciuri vor ajunge la reprizele de prelungiri? Sub/Peste 4,5

* Sunt luate în considerare toate meciurile din fazele superioare ale competiției.

2. Va fi o câștigătoare în premieră a turneului? Da/Nu

* Germania, Spania, Franța, Italia, Portugalia, Olanda și Danemarca sunt echipele participante la Euro 2020 care au câștigat anterior competiția, deci NU vor fi considerate câștigătoare în premieră. Chiar dacă URSS și Cehoslovacia au câștigat competiția, continuatoarele Rusia, respectiv Cehia vor fi considerate câștigătoare în premieră, în cazul unui eventual triumf.

3. Câte goluri va marca în total golgheterul turneului? Sub/Peste 5,5

* Sunt luate în calcul golurile marcate în timpul regulamentar și în reprizele suplimentare. Golurile marcate la loviturile de departajare și autogolurile NU se vor lua în considerare.

4. Care va fi numărul maxim de cartonașe galbene într-un meci? Sub/Peste 9,5

* Se vor lua în considerare atât cartonașele galbene acordate în timpul regulamentar, cât și cele din reprizele de prelungiri. Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare. Cartonașul roșu NU se consideră două cartonașe galbene.

5. Care va fi numărul maxim de goluri marcate într-un meci? Sub/Peste 6,5

* Se vor lua în calcul doar golurile marcate în timpul regulamentar. Golurile marcate în reprizele suplimentare și la loviturile de departajare NU se vor lua în considerare.

6. Care va fi numărul maxim de cornere într-un meci? Sub/Peste 18,5

* Se vor lua în considerare cornerele din timpul regulamentar și cele din reprizele de prelungiri.

7. Câte autogoluri vor fi în turneu? Sub/Peste 3,5

* Se vor lua în considerare autogolurile din timpul regulamentar și din eventualele reprize suplimentare.

8. Câte cartonașe roșii vor fi în turneu? Sub/Peste 5,5

* Se vor lua în considerare cartonașele roșii din timpul regulamentar și din eventualele reprize suplimentare. Cartonașele primite de non-jucători (jucători care au fost înlocuiți, antrenori, jucători aflați pe bancă) nu se iau în considerare.

9. Câte goluri vor fi în turneu? Sub/Peste 126,5

* Se vor lua în considerare atât golurile marcate în timpul regulamentar, cât și cele înscrise în reprizele suplimentare. Golurile marcate la loviturile de departajare NU se vor lua în considerare.

10. Care va fi minutul primului gol din finală? (Pentru lovituri de departajare, selectează 121+) 1-121+

* Minutele adiționale din prima repriză se consideră 45. Aceeași regulă se aplică și pentru cea de-a doua repriză și pentru posibilele reprize suplimentare.

Exemplu 1: Primul gol al finalei se înscrie în minutul 90+2. În acest caz, minutul 90 este considerat răspunsul câștigător.

Exemplu 2: Primul gol al finalei se înscrie în primul minut adițional al reprizei a doua suplimentare – 120+1. În acest caz, minutul 120 este considerat răspunsul câștigător.

Termeni și condiții concurs SuperMilion:

Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!

Suma se împarte, în mod egal, participanților cu 10 pronosticuri corecte din tot atâtea posibile.

Dacă la cea de-a zecea întrebare nu există niciun pronostic corect, va fi considerat câștigător cel mai apropiat răspuns.

În cazul în care niciun participant nu răspunde corect la primele 9 întrebări afișate în cadrul jocului, premiul nu se acordă.

Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale Superbet. Pariază responsabil!