Meniu

15.02 (17:30) Ratează CFR și cu Voluntari șansa de a trece pe primul loc?

REPETĂ VENIREA LA CLUJ A VOLUNTARIULUI SPECTACOLUL DIN TRECUT?

CFR Cluj are pentru a doua etapă la rând șansa de a urca pe primul loc, iar de data aceasta joacă acasă cu Voluntari. Ilfovenii au câștigat ultimul meci din campionat, 1-0 cu Viitorul, dar acest succes a venit după o serie de 11 jocuri pe care nu reușiseră să le câștige, astfel că ardelenii sunt mari favoriți înaintea disputei de luni seară.

Venirea lui Edi Iordănescu la cârma CFR-ului a venit și cu o schimbare de stil în jocul campioanei. Construită de Dan Petrescu pe fundația unei apărări de fier, formația ardeleană încearcă acum să practice un joc mai ofensiv, dar această abordare costă din punct de vedere defensiv, astfel că jocurile în care vișiniii sunt implicați sunt mult mai deschise. S-a văzut acest lucru clar în cele 7 meciuri pe care CFR le-a disputat în 2021, care au încasat gol în 5 dintre el.

În ultima etapă, campioana a pierdut la Botoșani (1-2), al doilea pas greșit în acest an după remiza cu Astra de acasă (1-1). În rest, feroviarii au câștigat cu Viitorul (2-1), Chindia (1-0), Hermannstadt (3-1), Sepsi (1-0) și Clinceni (3-1).

Voluntari nu a primit gol în ultima deplasare de la Viitorul, dar nu mai reușise această performanță pe teren străin din august, când a remizat alb la Arad cu UTA (0-0). În rest, ilfovenii au încasat în celelalte 9 deplasări 19 goluri, adică peste două pe meci, 6 dintre acestea fiind înfrângeri.

Dat fiind și istoricul meciurilor directe, ne așteptăm ca CFR să profite și de această dată de fragilitatea defensivei lui Bogdan Andone. Cum este posibil ca și Voluntari să marcheze, considerăm că este inspirat să profităm de cotele încă mari pe care pariul ‘peste 2,5 goluri’ le oferă la meciurile campioanei, selecție care de data aceasta este cotată la 1.90.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 3 meciuri pe care CFR le-a disputat pe teren propriu s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare, două dintre ele 3+;
  • Cele mai recente două jocuri ale campioanei s-au terminat cu pariul ‘peste 2,5 goluri’ câștigător;
  • 4 din precedentele 5 meciuri ale clujenilor au bifat pariul GG. În acest interval, golaverajul este 8-6;
  • Voluntari a marcat în cele mai recente 5 jocuri de campionat, 4 dintre acestea fiind GG și 3 dintre ele făcând pariul ‘peste 2,5 goluri’ câștigător;
  • 5 din ultimele 6 confruntări directe s-au terminat cu minimum 3 goluri pe tabelă;
  • CFR a câștigat toate cele 6 jocuri disputate pe teren propriu cu Voluntari, marcând de fiecare dată minimum două goluri. Golaverajul în acest interval este 21-1.