Meniu

CEL MAI MARE BONUS LA PARIURI!

Toate campionatele importante s-au reluat iar în scurt timp reîncep Liga Campionilor și Europa League, dar și primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open! Pe scurt, o grămadă de oportunități pentru pariuri profitabile. De aceea, 888 vine cu cel mai mare pachet de bun venit pentru pariorii români.

Deschide cont la 888 prin acest link, depune și vei primi un bonus egal cu valoarea depunerii, până la 1.000 lei!

Ce trebuie să sții?

①. Pentru a beneficia de promoție trebuie să te înregistrezi prin linkul de mai sus și să efectuezi un prim depozit de minim 50 lei;

②. După ce vei paria o dată întreaga sumă depusă la cote cumulate de minim 1.6 (nu contează dacă pariurile sunt de tip simplu sau acumulator), vei primi un bonus egal cu valoarea depozitului inițial, dar nu mai mult de 1.000 lei. (Exemplu: Depui 500 lei. Trebuie să plasezi pariuri a căror valoare totală să fie de minim 500 lei, fiecare pariu la o cotă de minim 1.6. După ce pariurile sunt finalizate, vei primi un bonus în valoare de 500 lei).

③. Pentru a putea retrage bonusul primit, valoarea acestuia trebuie rulată de 10 ori la cote cumulate de minim 1.6. (Exemplu: dacă ai primit un bonus de 500 lei, va trebui să plasezi pariuri în valoare totală de 5.000 lei pentru a putea retrage bonusul și eventualele câștiguri generate de acesta). Bonusul trebuie rulat în cel mult 60 de zile. Pariurile anulate (cele care primesc cota 1, indiferent de motiv) sau cele pentru folosești opțiunea cash-out nu sunt luate în considerare la stabilirea rulajului.

  • Prin plasarea unui pariu în valoare de minim 50 lei (din balanța inițială) la o cotă finală de minim 1.6, se va activa și bonusul de cazino, în valoare de 25 lei!
  • Bonusul cazino trebuie rulat de 40 ori pentru a putea fi retras (adică trebuiesc plasate mize la jocuri în valoare totală de 1.000 lei), în termen de 60 de zile.

IA BONUSUL ACUM!

Alte beneficii la 888:

În afară de bonusul generos de bun venit, 888 aduce clienților o serie de alte beneficii:

Până la 450 de pariuri disponibile pe meciurile de fotbal!

Poți combina mai multe selecții din același eveniment pe un betslip cu funcția Creeare Pariu! (De exemplu, poți paria că Atalanta o va învinge pe Udinese, ambele echipe vor înscrie, în total vor fi minim 4 goluri în meci și cel mult 10 cornere).

Îți poți închide oricând pariurile cu funcția Cash-Out!

Joci GRATUIT săptămânal în promoția Super 8 pentru premiul de 10.000 lei!

Recompense speciale pentru memebrii 888 Club!