Meniu

5 Iunie, la 03:30.Brazilia nu greșește nici cu Ecuadorul

În drumul de calificare spre Cupa Mondială din 2022, Brazilia primește vizita Ecuadorului într-un meci ce se anunță spectaculos. Ambele formații au pornit foarte bine în actuala campanie. Deși Brazilia rămâne favorita clară, performanțele recente ale Ecuadorului pot echilibra situația și ne pot oferi un joc plăcut, cu ambele echipe jucând ofensiv.

Brazilia, din nou marea favorită

Ca de obicei, Brazilia pornește ca favorită principală pentru a termina pe primul loc grupa de calificare din America de Sud. Echipa antrenată de Tite a pornit perfect în actualele preliminiarii și are 4 victorii consecutive, dintre care 3 fără gol primit. Mai mult, Tite are la dispoziție un lot complet pentru meciul cu Ecuador, din care nu vor lipsi Neymar, Firmino, Richarlison și Jesus.

Chiar dacă brazilienii au reușit 3 meciuri fără gol primit, echipa a arătat și slăbiciuni în defensivă, așa cum a fost cazul meciului cu Peru, când Neymar și colegii au primit două goluri de la un adversar net inferior.

Surpriza Ecuador

De partea cealaltă, Ecuadorul constituie până acum surpriza plăcută a preliminariilor. Deși nu era văzută ca o favorită la calificare, echipa antrenată de Gustavo Alfaro a reușit să se așeze pe locul 3, după 3 victorii și o înfrângere în primele 4 meciuri. De departe, cea mai mare surpriză a fost victoria categorică, 6-1, contra Columbiei, dar nu putem trece cu vederea nici cele 4 goluri înscrise în victoria contra Uruguayului. Prin prisma acestor rezultate, Ecuadorul pornește acest meci din postura de cel mai bun atac al grupei de calificare (au 13 reușite, cu una mai mult decât Brazilia). Totuși, echipa plătește tribut acestui atac și rămâne descoperită deseori în defensivă - în cele 4 meciuri de calificare încă nu a reușit să termine vreun meci fără gol primit.

Amicalul jucat la finalul lui martie contra Boliviei (și câștigat cu 2-1) ar putea constitui un avantaj în fața Braziliei care nu a mai jucat din octombrie 2020 și care se va prezenta totuși cu mulți jucători obosiți de sezonul recent încheiat în Europa.

Să vină golurile

Evident, puterea ofensivă a Braziliei nu mai trebuie să fie demonstrată. Echipa se bazează pe unii dintre cei mai buni atacanți din lume, capabili să înscrie în aproape orice moment la jocului. Prin urmare, este aproape fără dubiu că Brazilia va înscrie și în acest moment, și cel mai probabil nu o va face doar o dată.

Totuși, brazilienii vor întâlni o echipă care va vrea să dea o replică și căreia nu îi este frică să atace în meciurile cu adversari valoroși, așa cum a arătat în duelurile cu Uruguay și Columbia. Ecuadorul va încerca să păstreze dinamica jocurilor anterioare, cu un stil ofensiv și o concentrare minimă pe defensivă. Până acum, ambele echipe au luat parte la meciuri cu multe goluri și nu prea există motive să abordeze altfel această întâlnire, mai ales din moment ce ambele s-au bucurat de succes.

Chiar dacă brazilienii au reușit 3 meciuri fără gol primit, echipa a arătat și slăbiciuni în defensivă, așa cum a fost cazul meciului cu Peru, când Neymar și colegii au primit două goluri de la un adversar net inferior.

Prin urmare, ne putem așteptat de la acest meci să fie unul prolific și spectaculos. Chiar dacă Brazilia este marea favorită, Ecuadorul are șansa sa și nu ar fi deloc o surpriză să puncteze măcar o dată. Prin urmare, cota de 2,20 pentru pariul GG este cea aleasă de noi. În aceeași direcție, avem pariul GG3+ la o generoasă cotă de 2,50, o opțiune îndrăzneață de GG4+ la 4,11, sau 1&GG la 3,10.

PUNCTE CHEIE:

  • .Naționala Ecuadorului se deplasează în Brazilia după 4 meciuri foarte spectaculoase, toate cu goluri la ambele porți și un total de minim 3 pe tabelă (golaveraj 15 -6 în favoarea Ecuadorului);
  • În plus, Ecuadorul abordează acest meci cu multă încredere după 4 victorii consecutive și după ce a marcat în 10 din ultimele 12 meciuri;
  • La fel ca și adversara de astăzi, Brazilia a marcat în 10 din ultimele 12 partide, ratând să puncteze doar în amicale contra lui Peru și a Argentinei.