Meniu

BILETUL din 23 Ianuarie - PIERDUT pentru o cotă de 2.41

După o săptămână perfectă, am ales pentru sâmbătă să mizăm pe un duel din Cupa Angliei și pe un meci fără surprize din Bundesliga.

BILETUL ZILEI - 23.01.2020

Cheltenham - Man. City (ora 19:30)
NGG - COTĂ 1.72


Mainz - RB Leipzig (ora 16:30)
2 - COTĂ 1.45

COTĂ TOTALĂ - 2.41

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul zilei - 23.01


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.72

După ce sezonul trecut a fost eliminată de Arsenal în semifinale (echipă care a și ridicat ulterior trofeul), anul acesta trupa lui Guardiola are mari șanse să câștige din nou FA Cup, mai ales privind trasul favorabil de la tragerea la sorți. Este puțin probabil ca super defensiva lui City să fie încurcată de o ehipă de League Two (a patra ligă valorică din fotbalul britanic), așa că ne preconizăm un meci cu goluri la o singură poartă.

 • Manchester City nu a primit gol în ultimele 5 meciuri și are un singur gol încasat în ultimele 7 (în victoria 3-1 cu Chelsea);
 • În ultimele 16 meciuri, City a primit doar 3 goluri (cu Chelsea, Arsenal și West Brom);
 • Cel mult o echipă a marcat în 8 din ultimele 10 deplasări ale lui City;
 • Cel mult o echipă a marcat în ultimele 5 meciuri de FA Cup ale lui City;
 • Cheltenham nu a marcat în 5 din ultimele 9 meciuri;
 • Cheltenham, echipă din a patra ligă valorică, nu a câștigat în ultimele 9 meciuri;
 • Chiar și în meciurile de Premier League cu echipe aflate sub locul 8, City a primit doar 3 goluri în 13 meciuri.


② Câștigă Leipzig (2) - COTĂ 1.45

Chiar dacă titlul poate părea și anul acesta un obiectiv prea ambițios pentru Leipzig (deși este la doar 4 puncte în spatele lui Bayern, care nu trece prin cea mai bună formă), o nouă participare în Liga Campionilor este cu siguranță de atins. Cum lupta este una acerbă, cu Dortmund, Leverkusen, Wolfsburg, U. Berlin și Monchengladbach pe urmele taurilor roșii, ne așteptăm ca băieții lui Nagelsmann să nu se încurce de codașa Mainz, echipă care a adunat doar 7 puncte în 17 etape.

 • Mainz a pierdut 10 din ultimele 12 meciuri jucate pe teren propriu (și le-a terminat la egalitate pe celelalte două);
 • Din decembrie 2019, singurele puncte obținute în meciuri oficiale pe teren propriu de către Mainz au fost cu Paderborn, Dusseldorf (echipe care au retrogradat la finalul sezonului), Schalke (echipă aflată acum pe ultimul loc), cu Bremen și cu Hoffenheim. În rest, au adunat 15 înfrângeri;
 • În cele 8 meciuri cu echipe de top 8, Mainz a obținut un singur punct (egalul cu Dortmund);
 • Mainz are cel mai slab atac pe teren propriu (cu 6 goluri în 9 etape), iar Leipzig are a doua cea mai bună apărare în deplasare;
 • Leipzig a câștigat ultimele 3 întâlniri directe cu un golaveraj de 16-1;
 • Leipzig a câștigat 9 din cele 10 meciuri disputate sezonul acesta cu echipe aflate mai jos de locul 8, și au încasat 3 goluri în aceste 10 meciuri.


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro