Meniu

BILETUL din 9 Aprilie. Vitesse se încurcă în mod incredibil


BILETUL ZILEI - 09.04.2021

Vitesse - Den Haag 0-0
1 - COTĂ 1.25

Metz - Lille 0-2 (0-0)
2 - COTĂ 1.75 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.16

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 09.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Vitesse câștigă (1) - COTĂ 1.25

Faptul că Den Haag este încă pe prima scenă a fotbalului olandez poate fi considerată o mare surpriza. Echipa a reușit contraperformanța de a câștiga un singur meci din ultimele 30 disputate, iar în afara unor meciuri amicale de anul trecut a acumulat doar 2 victorii în 41 de meciuri. Șansele rămase de salvare la finalul sezonului par însă doar teoretice, căci distanța de 7 puncte față de primul loc ce asigură salvarea este un zid de netrecut pentru o echipă cu un asemenea palmares.

Vitesse însă a reușit să treacă peste perioada mai puțin bună din februarie (și sfârșitul lui ianuarie), și emite din nou pretenții la locul de Liga Campionilor, ocupat în prezent de PSV. Extrem de solidă pe teren propriu, unde s-au înclinat PSV, Feyenoord, Alkmaar sau Utrecht, gazdele nu ar trebui să aibe emoții în acest duel. Mai mult, vor beneficia și de absența vârfului de la Dan Haag, Kramer Michiel, implicat în jumătate din puținele goluri ale oaspeților.

PUNCTE CHEIE:

 • Vitesse are 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri;
 • Vitesse este una dintre cele mai bune echipe pe teren propriu și a adunat 12 victorii în ultimele 16 meciuri acasă. În plus, au cea mai solidă defensivă în meciurile acasă, cu doar 8 goluri primite în 14 meciuri (golaveraj 23 - 8);
 • Vitesse s-a impus în ultimele 2 întâlniri directe;
 • Den Haag vine după 4 înfrângeri consecutive cu un golaveraj cumulat de 2 - 14. În plus, nu a adunat nici măcar o victorie în ultimele 14 meciuri (9 înfrângeri și 5 egaluri);
 • Den Haag a primit 35 de goluri în cele 14 deplasări și au marcat de doar 9 ori;
 • Den Haag a pierdut 9 din cele 10 deplasări la primele 12 clasate (are doar un egal la Utrecht);
 • Den Haag nu se poate baza pentru acest meci pe golgeterul echipei, Kramer Michiel.


② Lille câștigă (2) - COTĂ 1.75

Lille a produs surpriza etapa trecută după ce a învins pe terenul lui PSG și a revenit pe primul loc în Ligue 1. Acum, oaspeții vor căuta să profite de oboseala lui Metz care a muncit serios în Cupa Franței cu Monaco și să adauge încă 3 puncte la zestrea celor 66. Cu cea mai bună defensivă din campionat (doar 19 goluri primite în 31 de etape) și un atac destul de solid (51 de goluri marcate), Lille ar putea produce cea mai mare surpriză a acestui an prin câștigarea titlului în Franța.

După eliminarea din Cupa Franței, Metz a rămas practic fără nici un obiectiv. Departe de grijile retrogradării, are de recuperat însă 6 puncte față de Marseille și 7 față de Lens pentru a prinde ultimul loc de cupă europeană disponibil (căci Lyon are 19 puncte avans). Această lipsă a motivației s-a văzut și în ultimele etape, când echipa a acumulat un singur punct în 4 meciuri.

PUNCTE CHEIE:

 • Lille a câștigat 8 din ultimele 9 deplasări de campionat (s-a încurcat doar la Monaco, 0-0);
 • Lille a câștigat 3 din ultimele 4 întâlniri directe (plus un 0-0), interval în care a primit un singur gol;
 • Lille este cea mai bună echipă din Franța pe teren străin, cu 34 de puncte acumulate în 15 meciuri (10 victorii, 4 egaluri și o înfrângere, suferită în noiembrie anul trecut);
 • Metz a pierdut toate cele 4 meciuri de până acum cu primele 3 clasate, fără să marcheze vreun gol (are 5 meciuri fără gol marcat, dacă punem și meciul de Cupă cu Monaco);
 • În ultimele 5 meciuri cu echipă de prima ligă, Metz are 4 înfrângeri și un egal. Nici pe teren propriu echipa nu stă mai bine, cu 3 înfrângeri și un egal în ultimele 4 meciuri.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro