Meniu

BILETUL din 7 Mai. Brugge dezamăgește în mod incredibil


BILETUL ZILEI - 07.05.2021

Hannover 96 - Darmstadt 1-2 (0-0)
GG - COTĂ 1.38 (CÂȘTIGAT)

Genk - Club Brugge 3-0 (0-0)
GG - COTĂ 1.52 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 07.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.38

Hannover traversează o formă slabă, cu o singură victorie în ultimele 10 meciuri. Totuși, punctele acumulate în prima parte a campionatului o fac să fie în afara pericolului retrogradării. Darmstadt în schimb, chiar dacă nu are nici un obiectiv, vine după două victorii cu liderul Bochum și pretedenta la promovare Hamburger, așa că poate spera la un rezultat bun și acum. Stilul extrem de joc al echipei ne dă însă mari speranțe că vom vedea și acum goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele 9 meciuri ale lui Hannover. Golaverajul total al acestor 9 meciuri este un impresionant 18 - 23;
  • Nici Darmstadt nu stă mai rău la acest capitol, cu ultimele 8 meciuri aducând goluri la ambele porți. Golaverajul este și aici generos, 19 - 11, o medie de 3,5 goluri pe meci. În plus, în cazul lui Darmstadt, din ultimele 15 meciuri, doar două nu au bifat pariul GG;
  • Confruntările directe sunt și ele spectaculoase, cu ultimele 6 bifând chiar pariul GG3+;
  • Darmstadt are un golaveraj de 29-29 în cele 15 deplasări din acest sezon, o medie de circa 2 goluri marcate dar și 2 goluri primite pe meci.

② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.52

Prin sistemul de play-off, Club Brugge a pierdut o mare parte din avansul pe care îl avea în fruntea campionatului. Chiar și așa însă, echipa rămâne principala favorită la titlu. Pentru asta trebuie să fie însă atentă la Genk, care s-a impus etapa trecută la Antwerp și cu o victorie acum s-ar apropia la doar 5 puncte. Mai mult, Genk are nevoie de puncte pentru a-și păstra locul de Europa League, astfel că echipa este obligată să atace. Credem că Brugge poate profita de spațiile oferite și să marcheze la rândul său, așa cum s-a întâmplat în mai toate duelurile directe. Prin urmare, pariem pe goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 9 întâlniri directe au adus goluri la ambele porți, iar din ultimele 17, doar două nu au bifat pariul GG;
  • 10 din ultimele 12 meciuri ale lui Genk au consemnat câștigător pariul GG, iar echipa a reușit să marcheze în ultimele 15 meciuri;
  • Pe teren propriu, Genk a marcat în ultimele 25 de meciuri. În 19 dintre acestea a și primit gol;
  • Ultimele 4 meciuri ale lui Club Brugge au adus goluri la ambele porți;
  • Club Brugge a marcat în 12 din ultimele 13 deplasări.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro