Meniu

BILETUL din 06 August. Sporting ne-a dublat banii!


BILETUL ZILEI - 06.08.2021

Sporting - Vizela
1&2-4 - COTĂ 1.95

COTĂ TOTALĂ - 1.95

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 06.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting câștigă și se marchează între 2 și 4 goluri (1&2-4) - COTĂ 1.95

Ce sezon a încheiat Sporting! Cu 85 de puncte acumulate în 34 de etape (26 victorii, 7 egaluri și o singură înfrângere), formația din Lisabona nu a avut aproape nici un fel de emoții în fața lui Porto și a câștigat primul titlu după o pauză de 19 ani (titlul precedent fusese obținut în sezonul 2001 - 2002). Cum titlul înseamnă și o participare în grupele Ligii Campionilor, Sporting s-a întârit și mai mult în linia defensivă prin transferurile fundașilor Ricardo Esgaio (de la Braga) și Matheus Reis (Rio Ave). Pe plan intern, alb-verzii vor viza cu siguranță un nou trofeu iar în fața unei nou-promovate nu au altă opțiune decât victoria, mai ales că Vizela a arătat foarte modest în amicalele cu formații de primă ligă.

De notat că în sezonul recent încheiat Sporting a cedat doar 4 eglauri pe teren propriu și a marcat în toate partidele. În plus, în cele 16 meciuri cu ultimele 8 clasate a bifat 15 victorii și un singur egal. Din cele 15 victorii, doar 4 s-au terminat cu 1-0 și una singură a adus peste 4 goluri. Aceste rezultate au venit în mare grație defensivei, cu 10 meciuri terminate de Sporting fără gol primit.

Vizela a promovat grație unei clasări pe locul 2, în spatele lui Estoril și cu doar un punct peste Arouca, ocupanta locului 3. În clasamentul meciurilor din deplasare s-a situat abia pe locul 5, o performanță modestă dacă ne uităm la echipele din eșalonul secund și mai ales dacă ținem că în Portugalia echipele care contează sunt de fapt doar primele 4-5 clasate. Amicalele, unde Vizela a jucat cu echipe de prima ligă, au adus 5 înfrângeri și un singur egal (cu Estoril) în 6 meciuri. Nici meciul de cupă contra lui Estrela nu a fost mai reușit și a adus o nouă înfrângere, iar Estrela a fost eliminată apoi de o altă formație necunoscută, Penafiel. În aceste condiții este greu de crezut că nou-promovata poate obține vreun rezultat bun la Lisabona, dar sunt șanse mari să nu vedem nici foarte multe goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • Sporting a câștigat 9 din ultimele 11 meciuri (inclusiv amicale), învingând formații precum Braga (în SuperCupă) sau Lyon (în amicale);
  • Sezonul trecut, Sporting a câștigat 15 din cele 16 meciuri cu ultimele 8 clasate. 10 din aceste meciuri au și avut un total de goluri cuprins între 2 și 4. De altfel, doar două meciuri ale lui Sporting de anul trecut au adus mai mult de 4 goluri;
  • Pe teren propriu, Sporting a bifat 13 victorii și 4 egaluri în sezonul trecut. 8 din cele 13 victorii au fost de tipul 1&2-4, iar în 9 dintre ele Sporting nu a primit gol;
  • Vizela vine după 6 înfrângeri și un singur egal în ultimele 7 meciuri;
  • În 6 din ultimele 8 meciuri Vizela a primit minim două goluri.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro