Meniu

BILETUL din 5 Martie. Toulouse și Sporting ne bagă banii în buzunar.

După ce a fost eliminată surprinzător de LASK din cupele europene, Sporting s-a concentrat puternic pe campionat iar rezultatele se văd - echipa are un avans de 9 puncte și o defensivă similară cu cea a lui Rangers în Scoția. Confruntarea cu Santa Clara nu ar trebui decât să aducă noi puncte la zestrea deja bogată.

După ce a reușit să o elimine pe Bordeaux în runda precedentă, Toulouse dă acum peste o echipă de amatori care nu a mai jucat, în afara meciurilor de cupă, din luna octombrie a anului trecut. Echipă cu pretenții de promovare, Toulouse ar trebui să își respecte statutul în acest duel.

BILETUL ZILEI - 05.03.2021

Sporting - Santa Clara 2-1 (1-0)
1- COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

Aubagne - Toulouse 0-2 (0-1)
1- COTĂ 1.67 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.39

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 05.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting câștigă (1) - COTĂ 1.50

Eliminată rapid din Europa League, Sporting a pus toate eforturile în a obține titlul de campioană - trofeu pe care nu l-au mai câștigat din sezonul 2001 /2002 (de aproape 20 de ani). Rezultatele se văd, și după 21 de etape Sporting este nu doar singura echipă neînvinsă, dar are un avans de 9 puncte față de Braga. Cum și din Cupa Portugaliei a fost eliminată încă din optimi, este de așteptat ca Sporting să continue să forțeze în campionat pentru a-și atinge cât mai repede obiectivul titlului.

Chiar dacă a reușit să o învingă pe Ferreira în ultima etapă, Santa Clara nu are un obiectiv clar în acest sezon. Este la 10 puncte de locurile de cupe europene dar și la 9 puncte de retrogradare, astfel că meciurile lor sunt mai mult unele de orgoliu.

PUNCTE CHEIE:

  • Sporting a câștigat 12 din ultimele 13 meciuri pe teren propriu (are și un egal cu Rio Ave);
  • Sporting a câștigat toate cele 5 confruntări directe de la revenirea lui Santa Clara în prima ligă portugheză;
  • Sporting a reușit să înscrie minim 2 goluri în 14 din 17 meciuri cu echipe din afara podiumului, și a primit doar 10 goluri în cele 21 de etape de până acum;
  • Sporting a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri (plus un egal la Porto), iar în acest interval a primit doar 2 goluri;
  • Santa Clara a pierdut 7 din ultimele 10 meciuri jucate cu echipe din prima jumătate a clasamentului.


② Toulouse câștigă (2) - COTĂ 1.67

După ce a reușit să treacă de Niort și Bordeaux fără să primească gol, Toulouse se deplasează la Aubagne în șaisprezecimile Cupei Franței. Cu un joc solid și în Ligue 2, echipa are șanse serioase la promovare (este în prezent pe locul 3). Lupta intensă în care este angrenată în Ligue 2 și forma bună arătată în ultimele meciuri sunt principalele argumente de partea oaspeților.

De partea cealaltă, Aubagne (echipă din a patra ligă valorică), nu a mai jucat meciuri oficiale, în afara celor din Cupă, din octombrie anul trecut. Această lipsă a meciurilor oficiale s-a văzut de altfel în rundele anterioare ale Cupei, unde a avut nevoie de penalty-uri pentru a trece de Lege Capferret și Athletico Marseille, ambele echipe de amatori fără meciuri oficiale practic din 2019. Tocmai aceste aspecte plus cele două goluri primite de la Athletico M ne fac să credem că Aubagne nu va avea puterea să i se opună lui Toulouse.

PUNCTE CHEIE:

  • Chiar și în campionat, Toulouse a câștigat 10 din ultimele 15 meciuri cu echipe situate sub locul 8;
  • Toulouse a câștigat 13 din ultimele 18 meciuri;
  • Toulouse nu a primit gol în precedentele 2 meciuri de Cupă;
  • Aubagne nu a reușit să câștige nici unul din cele două meciuri de Cupă cu echipe de amatori.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro