Meniu

BILETUL din 5 Februarie. Sepsi pierde victoria în minutul 94!

Ziua de vineri deschide etapele din mai multe campionate, printre care și Liga I, Bundesliga, Serie A și LaLiga. Pentru biletul zilei am ales meciul lui Sepsi (care o înfruntă pe Poli Iași, echipă aflată în mare degringoladă) și duelul Albacete - Mallorca, de unde ne așteptăm din nou la goluri puține.

BILETUL ZILEI - 04.02.2020

Sepsi Sf. Gheorghe - Poli Iași 3-3 (3-1)
1 - COTĂ 1.73 (PIERDUT)

Albacete - Mallorca 0-1 (0-0)
U2.5 - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.51

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 05.02


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Gazdele câștigă (1) - COTĂ 1.73

Sepsi nu a convins în ultimele etape, dar o întâlnește pe Poli Iași care are mari probleme. Practic fără antrenor, cu un joc din ce în ce mai modest și fără nici un plan de redresare, Iașiul pare momentan victima perfectă indiferent de adversar. Mai mult, deplasările Iașiului la Sfântu Gheorghe au fost mereu dificile (moldovenii au obținut un singur punct în 5 deplasări).

 • Sepsi a câștigat ultimele 2 întâlniri directe la 3 goluri diferență. În plus, la ultimul duel la Sfântu Gheorghe, Sepsi a câștigat cu 5-1 (în iunie 2020);
 • Sepsi a câștigat de 8 ori și a încheiat 6 meciuri la egalitate cu echipele aflate în afara locurilor de play-off (nu a pierdut nici un meci cu echipe pe locuri de play-out);
 • Poli Iași a pierdut 5 din cele 6 meciuri jucate până acum cu echipe de top 4 (au câștigat un meci cu FCSB, dar la acel moment liderul avea tot lotul infectat cu Covid);
 • Poli Iași a pierdut ultimele 5 meciuri (golaveraj 3 - 11) și 7 din ultimele 10;
 • Poli Iași a pierdut 6 din ultimele 8 deplasări (și are 6 deplasări din ultimele 12 în care a primit minim 3 goluri). De altfel, echipa are cel mai slab golaveraj în deplasări (8 - 25 în 10 meciuri).

② Se marchează cel mult două goluri (U2.5) - COTĂ 1.50

Liga a doua din Spania ne-a obișnuit cu meciuri extrem de sărace în goluri. Media campionatului este de sub 2 goluri pe meci (1.97), doar 38% din meciuri au bifat ambele echipe printre marcatoare și doar două echipe (Cartagena și Almeria) au minim jumătate din meciuri cu minim 3 goluri pe tabelă. Am ales un duel direct între două echipe care au doar câte o treime din meciuri cu minim 3 goluri și al căror istoric în meciurile directe ne dau mari speranțe pentru un nou meci lipsit de sare și piper.

 • S-au marcat cel mult două goluri în ultimele 4 întâlniri directe (și cel mult o echipă a marcat în toate din aceste 4 meciuri) și în 6 din ultimele 7 (la fel, tot cu cel mult o echipă printre marcatoare);
 • În 9 din ultimele 11 meciuri ale lui Albacete s-au înscris cel mult două goluri;
 • În 11 dn ultimele 13 deplasări ale Malagăi s-au înscris cel mult două goluri;
 • În 14 din cele 17 meciuri ale lui Albacete cu echipe mai bine clasate decât ei s-au înscris cel mult 2 goluri;
 • Mallorca are cea mai bună apărare, cu doar 11 goluri primite în 23 de meciuri (iar în deplasare a primit 4 goluri în 11 etape)
 • Albacete a marcat doar 16 goluri în 23 de etape.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro