Meniu

BILETUL din 03 Septembrie. Tineretul ne-a dublat banii!


BILETUL ZILEI - 03.09.2021

Moldova U21 - Bulgaria U21 0-2 (0-0)
2 - COTĂ 2.05 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.05

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 03.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Bulgaria U21 câștigă (2) - COTĂ 2.05

La fel ca în cazul României, naționala de tinere a vecinilor de la sud de Dunăre este în creștere și obține rezultate din ce în ce mai bune care ar trebui să se concretizeze cu o participare la Campionatul European. Deși au mai existat și scăpări (vezi amicalul cu Macedonia de Nord din martie), naționala U21 a Bulgariei a izbutit în ultima vreme o serie de rezultate mari: o victorie cu 3-0 contra Poloniei, un 2-1 în Ucraina și un altul în Serbia plus un 1-1 pe terenul Poloniei sunt câteva din meciurile care o anunță pe Bulgaria ca o pretendentă serioasă la calificarea în turneul final.

Moldova a jucat deja primul meci din această grupă și a scos un egal, 0-0, în Țara Galilor (aceeași echipă care o învinsese cu circa un an în urmă cu 3-0). E drept, galezii nu au cea mai puternică națională de tineret, astfel că acest rezultat nu cântărește atât de greu. În schimb, vecinii de la est au atras atenția în urmă cu un an, când au reușit să învingă naționala similară a Belgiei, la doar câteva zile după ce pierduseră cu 5-0 în fața Germaniei. Este singurul rezultat mare din ultimii ani, care se pierde însă într-o mare de înfrângeri. Cum moldovenii nu au oricum mari așteptări privind o posibilă calificare, nici rezultatul acestui meci nu credem că va fi unul pozitiv.

PUNCTE CHEIE:

  • Moldova U21 a pierdut 8 din ultimele 12 meciuri jucate, inclusiv 6 înfrângeri la minim 3 goluri diferență;
  • Printre echipele care au învins recent Moldova se numără Armenia (1-0), Bosnia (4-0), Belarus (3-1) sau Grecia (5-1);
  • Bulgaria U21 are 6 victorii în ultimele 9 meciuri, inclusiv cu Serbia și Ucraina.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro