Meniu

BILETUL din 27 August. Am dublat banii fără probleme!


BILETUL ZILEI - 22.08.2021

Valencia - Alaves 3-0 (1-0)
1X - COTĂ 1.25 (CÂȘTIGAT)

Verona - Inter 1-3 (1-0)
2 - COTĂ 1.63 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.02

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 27.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Valencia nu pierde (1X) - COTĂ 1.25

Indiferent de clasarea finală, Valencia rămâne o adevărată forță pe teren propriu. A arătat-o și în meciul de debut cu Getafe, când a câștigat deși a jucat efectiv tot meciul în inferioritate numerică (Guillamon a luat roșu încă din minutul 3). Cu deplasarea de la Granada, Valencia a ajuns la 12 deplasări fără victorie (a scos totuși un egal), dar lucrurile stau invers acasă, unde în ultimele 12 meciuri doar Barcelona a reușit să plece cu toate cele 3 puncte. Alaves nu a câștigat încă vreun punct și a dezamăgit ca joc în cele două runde: înfrângeri acasă 1-4 cu Real și 0-1 cu nou promovata Mallorca. Cum Alaves nici nu prea a găsit soluții în ultima perioadă contra Valenciei, credem că și de această dată vor pleca cu cel mult un punct de pe Mestalla.

PUNCTE CHEIE:

  • Valencia are o singură înfrângere în ultimele 12 meciuri oficiale jucate acasă, contra Barcelonei;
  • Alaves are o singură victorie în ultimele 12 deplasări oficiale, la modesta Elche;
  • Ultima victorie a lui Alaves pe terenul Valenciei a fost acum 20 de ani. Și în ultimele 5 confruntări directe bilanțul este net favorabil Valenciei: 3 victorii și două egaluri;
  • Sezonul trecut, Valencia a fost neînvinsă în cele 13 meciuri jucate acasă cu echipe aflate sub locul 6. În sezonul 2019/2020 jocul liliecilor a fost și mai bun acasă, cu o singură înfrângere în 19 meciuri, contra lui Bilbao;
  • Valencia a pierdut doar 7 meciuri din ultimele 58 de campionat jucate pe teren propriu, o performanță absolut remarcabilă.

② Inter câștigă (2) - COTĂ 1.63

Campioana Italiei a debutat impecabil în noul sezon și a învins cu 4-0 pe teren propriu formația Genoa. Această victorie a confirmat jocul excelent arătat sezonul trecut dar și forma din amicale, inclusiv victorii cu 3-0 contra lui Dynamo Kiev sau 6-0 contra lui Crotone. Verona în schimb a prelungit forma execrabilă din finalul sezonului trecut (9 meciuri fără victorie) și a pierdut pe teren propriu, 2-3, cu Sassuolo. Cum nici istoricul meciurilor directe nu le este tocmai favorabil, mizăm pe o nouă înfrângere.

PUNCTE CHEIE:

  • Verona a ajuns la 10 meciuri de campionat fără victorie (4 egaluri și 6 înfrângeri);
  • Sezonul trecut, Verona a pierdut 10 din cele 18 meciuri jucate cu primele 9 clasate. Cel mai rău s-a descurcat acasă, unde a pierdut 6 din 9 meciuri, inclusiv toate 3 cu echipele de pe podium;
  • Verona are 9 meciuri la rând de campionat pe teren propriu fără victorie (4 egaluri și 5 înfrângeri). În plus, a primit gol în ultimele 18 meciuri de campionat jucate acasă;
  • Nici meciurile directe nu o ajută pe Verona: are un egal și 5 înfrângeri în ultimele 6 directe;
  • Sezonul trecut, în 20 de meciuri cu ultimele 10 clasate, Inter a bifat 3 egaluri și 17 victorii. În plus, din cele 20 de meciuri, doar de la Udinese a plecat fără gol marcat.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro