Meniu

BILETUL din 26 Martie. Gijon nu câștigă.


BILETUL ZILEI - 26.03.2021

Sporting Gijon - Alcorcon (20:00)
1 - COTĂ 2.20

COTĂ TOTALĂ - 2.26

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 26.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting Gijon câștigă (1) - COTĂ 2.20

Sporting Gijon este în cursa pentru promovare în La Liga2, acolo unde au fost ultima oară în urmă cu 4 sezoane. Momentan, echipa alb-roșie se află pe poziția a 5-a, la 6 puncte și de ratarea play-off-ului, și de zona promovării directe, deci are pentru ce să lupte.

Mai ales pe teren propriu, trupa din Gijon este extrem de redutabilă. Este singura din La Liga2 care încă nu a pierdut acasă și are cele mai puține goluri primite în jocurile de pe teren propriu. În precedentele două jocuri disputate pe propriul teren le-a întâlnit chiar pe primele două clasate, Mallorca și Espanyol. Dacă pe liderul care vine din Balleare l-a învins cu 2-0, catalanii au scos un egal, 1-1.

De partea cealaltă, Alcorcon e în cursa pentru evitarea retrogradării, una extrem de strânsă. Momentan, se află pe primul loc sub linie, dar cele 30 de puncte o așază la două lungimi deasupra ultimei poziții, a 24-a, dar și la un punct în spatele locului 17. În precedentele două deplasări a smuls un egal la Almeria (0-0), dar a pierdut clar la Tenerife (1-3), deci nu se poate spune că oaspeții formează o echipă de temut.

Cota pentru '1 solist' este extrem de mare în contextul dat și nu credem că există multe motive pentru care să nu profităm de această valoare.

PUNCTE CHEIE:

  • Gijon este singura echipă neînvinsă în jocurile de pe teren propriu din campionat în acest sezon de La Liga2, acolo unde are 9 victorii în 15 meciuri;
  • Gazdele au cea mai bună apărare în clasamentul meciurilor de acasă, cu doar 7 goluri primite în cele 15 partide;
  • Alcorcon nu are nicio victorie în cele 10 partide jucate în acest sezon contra echipelor din Top 7, printre care e și Gijon, iar în 8 astfel de partide nici nu a marcat. În cele 8 eșecuri și două remize a acumulat un golaveraj de 2-15;
  • Oaspeții nu au înscris în precedentele două partide de campionat, un 0-0 la Almeria și un 0-3 cu Rayo Vallecano;
  • În ultimele 9 confruntări directe, Alcorcon a obținut o singură victorie și 3 egaluri. Gijon a câștigat de 5 ori, are 6 jocuri fără gol primit în acest interval și a strâns un golaveraj de 13-6;


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro