Meniu

BILETUL din 25 Iunie. Lillestrom ne-a dublat banii


BILETUL ZILEI - 25.06.2021

Lillestrom - Rosenborg 2-0 (1-0)
1X&2+ - COTĂ 1.96 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 1.96

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 25.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Lillestrom nu pierde și se marchează cel puțin două goluri în meci (1X&2+) - COTĂ 1.96

După ce a început relativ bine sezonul (egal la Valerenga, victorie 5-0 contra lui Viking și un nou egal la campioana Bodo/Glimt), Rosenborg a început să scadă nivelul jocului. Au obținut o victorie extrem de norocoasă contra lui Brann (au fost conduși cu 2-1 până în minutul 84), apoi înfrângere acasă cu Molde și o nouă victorie abia în prelungiri cu Sandefjord (singura victorie în deplasare din ultimele etape). Și în victoria cu Stabaek (penultima clasată) Rosenborg a fost condusă, pentru a urma apoi două înfrângeri cu Strömsgodset și Sarpsborg 08. Defensiva este cu siguranță punctul sensibil, pentru că Rosenborg are mari probleme în a păstra poarta intactă și a primit cel puțin două goluri în 5 din ultimele 7 meciuri.

Revenită pe prima scenă a fotbalului norvegian, Lillestrom este o echipă cu un joc foarte solid pe teren propriu și își poate propune de la acest sezon mai mult decât doar să evite retrogradarea. Chiar și în sezonul în care a retrogradat, Lillestrom s-a dovedit greu de învins pe teren propriu (a avut un bilanț de 5 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri). Cum echipa este acum în creștere, ar putea îmbunătăți clar această perfoarmanță și dă peste un Rosenborg aflat în mare degringoladă.

PUNCTE CHEIE:

  • Lillestrom are o singură înfrângere în ultimele 16 meciuri jucate acasă;
  • 14 din ultimele 17 meciuri ale lui Lillestrom de pe teren propriu au bifat minim două goluri pe tabelă;
  • 13 din ultimele 16 deplasări ale lui Rosenborg au adus cel puțin două goluri pe tabelă;
  • Rosenborg are o singură victorie în ultimele 9 deplasări (la modesta Sandefjord);
  • 10 din ultimele 11 meciuri ale lui Rosenborg au consemnat un total de minim două goluri;
  • Lillestrom nu a pierdut în ultimele două confruntări directe de pe teren propriu.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro