Meniu

BILETUL din 23 Aprilie. Cota 2 vine din Premier League!


BILETUL ZILEI - 23.04.2021

Arsenal - Everton 0-1 (0-0)
X2 - COTĂ 1.94 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 1.94

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.


Biletul Zilei 23.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Everton nu pierde (X2) - COTĂ 1.94

Arsenal a remizat cu Fulham și a rămas la 9 puncte de primul loc ce asigură prezența în cupele europene, cu 6 etape înainte de finalul sezonului. Astfel, șansele trupei lui Arteta țin mai curând de domeniul fantasticului, mai ales că alte 3 echipe aflate în față se luptă pentru acelaș loc. Consolarea tunarilor rămâne calificarea în semifinalele Europa League, competiție care le-ar putea asigura chiar și un loc de Ligă (dacă vor reuși să se impună). Cum Arsenal are meciul tur cu Villareal în doar câteva zile iar atacanții echipei lipsesc pentru acest duel, credem că Arsenal nu va avea motivația să câștige acest meci.

Everton are 6 puncte de recuperat pentru locurile de cupe europene, dar și un meci mai puțin, astfel că motivația ar trebui să fie una destul de mare. Echipa are un joc foarte consistent pe teren străin, astfel că are toate motivele să spere la măcar un punct pe terenul lui Arsenal.

PUNCTE CHEIE:

  • Everton are o singură înfrângere în ultimele 11 deplasări. În plus, Everton a câștigat toate deplasările la vecinele de clasament;
  • Arsenal nu a câștigat în ultimele 4 meciuri acasă;
  • Everton are un bilanț favorabil în ultimele 4 întâlniri directe, cu 2 victorii, un egal și o înfrângere.


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro