Meniu

BILETUL din 22 Octombrie. Bifăm încă un câștig!


BILETUL ZILEI - 22.10.2021

FC Buzău - Unirea Slobozia 1-1 (0-1)
1X&2+ - COTĂ 1.62 (CÂȘTIGAT)

Paderborn - Hamburger SV 1-2 (1-1)
GG - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.43

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 22.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Buzău nu pierde și se marchează cel puțin două goluri (1X&2+) - COTĂ 1.62

Liga a doua începe să își definească câteva favorite clare în privința șanselor de a prinde play-off-ul de promovare, iar FC Buzău vrea să fie una din cele 6 formații care vor lupta pentru un loc pe prima scenă din România. Formația cu cel mai puternic atac din eșalonul secund a oferit o nouă demonstrație de forță în weekendul trecut, când a dispus cu 7-0 de Dacia Unirea chiar la Brăila. Tot buzoienii au stabilit și scorul campionatului, un sec 14-0 contra Unirii Constanța. De altfel, după două eșecuri în chiar primele două meciuri ale sezonului, FC Buzău a mai cedat doar 4 puncte (două egaluri) în 8 etape și s-a calificat în optimile Cupei României, unde o va întâlni pe modesta Dunărea Călărași.

Unirea Slobozia în schimb a început bine sezonul, bifând inclusiv o victorie cu 6-0 contra lui FC Brașov sau un egal 1-1 cu CSA Steaua. Ulterior, au urmat meciuri mai curând dezamăgitoare atunci când a întâlnit formațiile de top ale clasamentului și a adunat un singur punct din 4 meciuri cu Petrolul, U Cluj, Concordia și Hermannstadt. În aceeași perioadă a fost eliminată și din Cupă, de Poli Timișoara, formație pe care s-a răzbunat însă în campionat. Misiunea se anunță una dificilă pentru această deplasare, privind jocul ofensiv al Buzăului dar și faptul că în ultimele 3 directe nu au reușit să marcheze.

PUNCTE CHEIE:

  • FC Buzău vine după 11 meciuri fără înfrângere (8 victorii și 3 egaluri), 10 dintre ele încheiate cu minim două goluri pe tabelă;
  • În cele mai recente 3 întâlniri directe (din 2020 și 2021), FC Buzău este neînvinsă și nici nu a primit vreun gol de la Unirea Slobozia;

② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.50


PUNCTE CHEIE:


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro