Meniu

BILETUL din 21 Mai. Cadiz ne aduce banii fără probleme


BILETUL ZILEI - 21.05.2021

Levante - Cadiz 2-2 (1-2)
X2 - COTĂ 2.10

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 21.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Cadiz nu pierde (X2) - COTĂ 2.10

Levante și Cadiz deschid ultima rundă a actualului sezon din LaLiga. Rămase fără nici un obiectiv, cele două nu au impresionat în ultima vreme (deși Levante a reușit să o încurce pe Barcelona, 3-3) și e greu să își găsească vreo motivație și pentru meciul din această seară.

După ce a obținut 4 puncte în 3 zile cu Atletico Madrid la mijlocul lui februarie, Levante aproape nu a mai contat în campionat și a mai adunat doar două victorii în 14 meciuri (cu Valencia, cea mai slabă echipă în deplasare, și cu Eibar, prima echipă retrogradată). Cadiz vine și ea după două înfrângeri, dar are un joc destul de solid acasă și probabil va vrea să încheie campionatul cu un rezultat posibil. Așadar, mizăm pe faptul că oaspeții nu vor ceda în această partidă.

PUNCTE CHEIE:

  • Levante nu a câștigat în ultimele 7 meciuri (are 5 înfrângeri și două egaluri) și are doar 3 victorii în ultimele 20 de meciuri;
  • Pe teren propriu, Levante are doar 5 victorii în acest sezon (doar Eibar, Valladolid și Elche au câștigat mai puține meciuri acasă). Din ultimele 12 meciuri acasă (inclusiv meciuri de Cupă), are o singură victorie, contra Valenciei (care este cea mai slabă echipă în deplasare).
  • Cadiz are doar două înfrângeri în cele 15 meciuri cu echipe mai slab clasate decât ea (nici una din aceste înfrângeri în deplasare);
  • De altfel, în afara înfrângerilor la echipele care luptă pentru locurile de cupe europene (primele 8), Cadiz a pierdut o singură deplasare (la Osasuna). În rest, are 5 victorii și 4 egaluri.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro