Meniu

BILETUL din 19 Februarie. Vineri am câștigat fără emoții cota de 2.20.

FC Argeș a ajuns la 10 meciuri oficiale fără înfrângere și este, alături de Craiova, una din echipele românești neînvinse anul acesta. În Turcia, Trabzonspor a ajuns la 9 victorii în ultimele 10 meciuri și cu puțin noroc poate emite pretenții chiar și la titlu.

BILETUL ZILEI - 19.02.2021

Voluntari - FC Argeș 0-1 (0-1)
X2 - COTĂ 1.58 (CÂȘTIGAT)

Basakeshir - Trabzonspor 0-1 (0-0)
X2 - COTĂ 1.42 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.24

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 19.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Argeș nu pierde (X2) - COTĂ 1.58

Una dintre cele mai în formă echipe din România la ora actuală se numește FC Argeș. Echipa antrenată de neconvenționalul cuplu format din Mihăiță Ianovschi și Andrei Prepeliță este neînvinsă în 2021, singura din Liga 1 alături de Craiova, dar are mai multe puncte obținute decât oltenii. După egalul cu Sepsi, șansele Argeșului de a mai prinde play-off-ul au scăzut considerabil, dar echipa trebuie să adune în continuare cât mai multe puncte pentru a risipi emoțiile retrogradării.

De partea cealaltă, Voluntari este cu siguranță împăcată cu ideea că va juca și anul acesta în play-out. Singura grijă a formației antrenată de Bogdan Andone este cum să abordeze meciurile pentru a-și maximiza șansele în fața principalelor contracandidate, Poli Iași și Hermannstadt. Chiar dacă în ultima etapă a obținut un egal contra CFR-ului, jocul echipei nu a impresionat și doar norocul a făcut ca tabela să rămână nemișcată în fața ardelenilor.

PUNCTE CHEIE:

 • FC Argeș este neînvinsă în ultimele 10 meciuri oficiale și în ultimele 5 deplasări de campionat;
 • FC Argeș nu a pierdut nici unul din cele 7 meciuri jucate până acum cu echipe aflate sub locul 11;
 • Din cele 13 meciuri jucate până acum cu echipe aflate pe locuri de play-out, FC Argeș a pierdut numai 2;
 • Voluntari nu a câștigat în ultimele 6 meciuri acasă și are o singură victorie în ultimele 10 meciuri pe teren propriu;
 • Voluntari are o singură victorie în ultimele 14 meciuri (a pierdut de 8 ori și alte 5 meciuri le-a terminat la egalitate);
 • Voluntari a primit gol în 10 din cele 11 meciuri jucate pe teren propriu.


② Trabzonspor nu pierde (X2) - COTĂ 1.42

Trabzonspor, cea mai în formă echipă din Turcia în acest moment, întâlnește campioana en-titre, Bașakșehir, într-un moment în care formația aflată sub protecția președintelui Erdogan a ajuns pe loc retrogradabil. Forma proastă a gazdelor a început o dată cu jocurile din Liga Campionilor, dar nici părăsirea competiției Regină nu a dus la redresarea jocului, ci din contră.

De partea cealaltă, Trabzonspor a început modest campionatul dar a reușit să își găsească repede ritmul și a reușit să o învingă inclusiv pe Besiktas.

Cele două formații s-au mai întâlnit la începutul acestui an, în Supercupă, iar Trabzsonspor s-a impus cu 2-1 la capătul unui meci dominat autoritar (Bașakșehir a avut un singur șut pe poartă, care însă s-a și materializat în gol). După acel meci, Trabzonspor a mai adunat 4 victorii în care a primit un singur gol.

PUNCTE CHEIE:

 • Trabzonspor a câștigat 9 din ultimele 10 meciuri (și a terminat un meci la egalitate);
 • În ultimele 19 meciuri, Trabzonspor are o singură înfrângere, în fața lui Galatasaray, liderul clasamentului;
 • Trabzonspor nu a pierdut în ultimele 10 deplasări și are o singură înfrângere în ultimele 14 deplasări oficiale;
 • Basakeshir nu a câștigat în ultimele 9 meciuri, din care a și pierdut 6;
 • În ultimele 12 meciuri pe teren propriu, Basakeshir are doar două victorii - una cu Erzurum și una în Cupa Turciei cu o echipă de liga a treia;
 • Basakeshir a pierdut 10 din cele 11 meciuri cu echipe aflate în top 8.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro