Meniu

BILETUL din 17 Septembrie. Rapid, învinsă acasă!


BILETUL ZILEI - 17.09.2021

Rapid București - Gaz Metan 1-2
1 - COTĂ 2.05 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.05

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 17.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Rapid câștigă (1) - COTĂ 1.50

Rapid a fost marea surpriză a primelor 6 etape din acest sezon. Venită din eșalonul secund, formația giuleșteană nu a primit gol în primele 540 de minute și a acumulat 16 puncte din 18 posibile. Duelurile cu UTA și Univ. Craiova s-au dovediat mai grele, iar Rapidul a primit de fiecare dată câte două goluri pe finalul meciului, bifând în cele din urmă un singur punct din această dublă. Totuși, jocul giuleștenilor oferă mari speranțe la un loc în play-off, iar punctele contra unei echipe precum Gaz Metan sunt vitale în atingerea acestui obiectiv.

Gazul se anunță de pe acum una din candidatele la retrogradare. După o victorie în chiar prima etapă, formația din Mediaș nu a mai reușit să obțină decât un egal, iar într-un amical jucat recent a fost chiar umilită de CFR cu 6-0. Cum deplasările au fost o probleme pentru găzari și sezonul trecut, nu credem că vor reuși să obțină vreun punct în Giulești, acolo unde fanii vor face din nou atmosferă.

PUNCTE CHEIE:

  • Rapid a câștigat 6 din ultimele 10 meciuri jucate acasă, inclusiv cu FCSB, și a obținut un egal fără goluri cu Farul;
  • Giuleștenii au bifat 5 victorii în primele 8 etape și cu puțin mai multă atenție ar fi plecat cu toate cele 3 puncte de la Arad dar și cu cel puțin un punct din confruntarea contra Universității;
  • Gazul vine după 6 înfrângeri consecutive, dintre care 5 în meciuri oficiale și una în amicalul cu CFR;
  • În campionat, medieșenii au obținut un singur punct în ultimele 7 etape;
  • Gaz Metan a pierdut 12 din ultimele 18 deplasări, alături de 4 egaluri și 2 victorii.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro