Meniu

BILETUL din 16 Aprilie. Sporting câștigă, dar Leipzig se împiedică


BILETUL ZILEI - 16.04.2021

RB Leipzig - Hoffenheim 0-0
1 - COTĂ 1.42 (PIERDUT)

Farense - Sporting 0-1 (0-1)
NGG - COTĂ 1.55 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.20

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 16.04


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① RB Leipzig câștigă (1) - COTĂ 1.42

Leipzig a revenit la 5 puncte în spatele lui Bayern și trage speranțe la primul titlu din istorie. Cu un joc foarte solid pe teren propriu, taurii roșii caută cele 3 puncte în duelul cu Hoffenheim, echipă care traversează o pasă foarte proastă. În plus, chiar dacă Leipzig a arătat anumite limite cu adversarii din top, echipa are un istoric aproape impecabil cu echipele din jumătatea inferioară de clasament.

Hoffenheim trăiește periculos și are un avans de doar 5 puncte peste primul loc retrogradabil. Echipa a acumulat un singur punct în ultimele 4 runde și le vede pe Hertha și Mainz cum reduc ecartul. Totuși, e greu să pună mari speranțe în meciul cu Leipzig, mai ales că au și o lungă destul de largă de jucători indisponibili, printre care Vogt, Gacinovic, Rudy S. și Adamyan.

PUNCTE CHEIE:

 • Leipzig a câștigat 10 din ultimele 12 meciuri în competițiile interne (Cupă și campionat);
 • În afara meciurilor cu echipe de top 5, trupa lui Nagelmsann are un palmares excelent acasă - 10 victorii și un egal în 11 meciuri;
 • Apărarea lui Leipzig s-a descurcat excelent în meciurile pe teren propriu cu doar 11 goluri primite în 14 partide;
 • De partea cealaltă, Hoffenheim vine după o serie foarte modestă de 4 meciuri fără victorie, dintre care 3 înfrângeri;
 • Cu 28 de goluri primite în 14 deplasări, Hoffenheim are a doua cea mai proastă apărare;
 • Leipzig se descurcă foarte bine în meciurile directe, cu 5 victorii și un egal în ultimele 6 confruntări. Golaverajul acestor meciuri este 11-3.

② Sporting câștigă (2) - COTĂ 1.55

Sporting s-a încurcat oarecum surprinzător în ultimele două etape și i-a permis lui Porto să se apropie la doar 6 puncte cu 8 etape înainte de final. Mai mult, jocul lui Porto pare în creștere așa că trupa antrenată de Ruben Amorim are toate motivele să forțeze pentru toate cele 3 puncte în acest meci.

Farense se scufundă încet dar sigur în subsolul clasamentului. În momentul de față doar Nacional are mai puține puncte adunate (cu un punct mai puțin), astfel că perspectivele gazdelor privind salvarea de la retrogradare sunt destul de sumbre. Farense se descurcă extrem de greu cu echipele din prima jumătate a clasamentului, în fața cărora a obținut doar 4 egaluri în 13 meciuri. De altfel, în afara meciurilor cu echipele contra cărora se luptă pentru evitarea retrogradării, Farense are o singură victorie în acest sezon, 3-1 cu Gil Vicente. Din aceste motive nu credem că gazdele vor avea prea multe de spus în duelul cu Sporting care e obligată să câștige pentru a nu-și periclita avansul din fruntea ligii.

PUNCTE CHEIE:

 • Sporting face un sezon excelent, fiind neînvinsă după 26 de etape. În 20 din acestea a și câștigat;
 • Sporting a câștigat toate cele 3 deplasări de până acum la echipele din subsolul clasamentului (locul 15 sau mai jos) cu scorul de 2-0;
 • Liderul are și cea mai bună defensivă pe teren străin, cu doar 6 goluri primite în 13 meciuri;
 • Farense are mari dificultăți cu echipele de top - un singur egal și 5 înfrângeri în meciurile cu primele 4 echipe;
 • Farense vine după 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri. Mai mult, echipa a reușit să puncteze de doar două ori în ultimele 7 meciuri.


________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro