Meniu

BILETUL din 14 Mai. Liga 1 și Liga daneză ne-au adus cota 2.48!


BILETUL ZILEI - 14.05.2021

Vejle - Odense 2-2 (2-1)
1X - COTĂ 1.52 (CÂȘTIGAT)

Chindia T. - Viitorul C. 0-2 (0-0)
NGG - COTĂ 1.63 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.48

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.05

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Vejle nu pierde (1X) - COTĂ 1.52

Vejle și Odense au scăpat de emoțiile retrogradării și chiar pot trage speranțe la locul de Conference League. Pentru asta ar trebui să le depășească pe Aalborg și Sonderjyske, dar distanța este de doar 3 puncte astfel că obiectivul este realizabil. Pentru acest lucru, ambele formații își vor propune victoria în duelul direct, dar credem că gazdele pornesc cu un avantaj.

PUNCTE CHEIE:

  • Vejle a câștigat ultimele 3 dueluri directe fără să primească vreun gol;
  • Vejle are o singură înfrângere în ultimele 10 meciuri jucate pe teren propriu;
  • Vejle are o singură înfrângere în cele 7 meciuri de play-out de până acum;
  • Odense are doar două victorii în ultimele 12 deplasări;
  • Odense a câștigat doar două meciuri din cele 7 disputate până acum în grupa de retrogradare.


② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.63

Viitorul a reușit o victorie foarte importantă etapa trecută cu FC Argeș (1-0) și echipa a părăsit, cel puțin de moment, locurile de baraj. Desigur, echipa are nevoie să acumuleze puncte în continuare iar un duel pe terenul Chindiei nu se poate aborda decât prudent.

Chindia este singura echipă neînvinsă din play-out, iar acest lucru se datorează în special defensivei - un singur gol primit în 7 meciuri. Deși a scos doar un egal în ultima etapă la Voluntari, are șanse foarte mari să câștige grupa de play-out și să se califice în Conference League. Pentru că abordarea Chindiei este mereu axată pe defensivă, credem că același lucru se va întâmpla și în duelul cu Viitorul și vom vedea goluri la cel mult o poartă.

PUNCTE CHEIE:

  • Cel mult o echipă a marcat în 13 din ultimele 15 meciuri ale Chindiei;
  • Nici Viitorul nu este mai prolifică, cu 12 din ultimele 14 meciuri bifând cel mult o echipă printre marcatoare;
  • Viitorul vine după 8 deplasări consecutive în care cel mult o echipă a marcat;
  • Chindia are cea mai bună apărare din play-out (un singur gol primit în 7 meciuri), iar Viitorul a doua cea mai bună apărare (doar 4 goluri primite);
  • Ultimul meci direct s-a terminat cu 0-0.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro