Meniu

BILETUL din 10 Septembrie. Gazdele au adus cota 2.11!


BILETUL ZILEI - 10.09.2021

Argentina - Bolivia 3-0
1 - COTĂ 1.12 (CASTIGAT)

Nagoya - Tokushima V 3-0
◆ 1 - COTĂ 1.88 (CASTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.11

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 10.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Argentina câștigă (1) - COTĂ 1.12

După ce nu i-a fost permis să joace meciul contra Braziliei, Argentina se întoarce acasă pentru un meci care ar trebui să îi fie la îndemână și care să o apropie și mai mult de calificarea matematică la Mondialul din Qatar. Aflată într-o formă bună per total și proaspăt încoronată regină a Copei America, Argentina nu poate concepe alt rezultat în fața unui adversar pe care tocmai l-a surclasat cu 4-1 în competiția amintită.

Despre Bolivia nu sunt multe lucruri de spus, echipa fiind un fel de omolog Sud-American al naționalelor de teapa lui San Marino, Gibraltar sau Moldova. Ultima participare a Boliviei la un turneu final a fost în 1994, când a obținut un punct dintr-o grupă cu Germania, Spania și Coreea de Sud. Anterior, mai participase la edițiile din 1930 și 1950, când a fost însă invitată. În rest, e greu să emite pretenții reale la calificare, deși matematic ar avea încă șanse.

PUNCTE CHEIE:

  • Argentina a câștigat ultimele 7 meciuri (meciul cu Columbia a fost câștigat în prelungiri);
  • Bolivia a pierdut 19 din ultimele 24 de meciuri;
  • În deplasare, are un bilanț de două egaluri și 12 înfrângeri în ultimele 14 meciuri. Nu a marcat în 9 din ultimele 16 deplasări și a primit cel puțin două goluri în 9 din ultimele 11 meciuri jucate pe teren străin;
  • Bolivia a pierdut ultimele 4 deplasări în Argentina cu un golaveraj total de 17-0;
  • În ultima întâlnire, de la Copa America, Argentina s-a impus chiar în Bolivia cu 4-1.

② Nagoya câștigă (1) - COTĂ 1.88

Cu două treimi din meciuri încheiate, campionatul Japoniei propune un final extrem de interesant, cu o luptă aprigă între primele două clasate și doar 3 puncte diferență între următoarele 5 clasate. Nici lupta la retrogradare nu este încheiată, cu 5 echipe aflate în luptă directă. Duelul de astăzi presupune între Nagoya, ocupanta locului 6 (dar care are doar un punct în urma lui Kobe, ocupanta locului 3) și Tokushima, ocupanta locului 17, primul retrogradabil. Nu doar situația în clasament este diferită, ci și forma echipelor - Nagoya are 6 victorii și un egal în ultimele 7 meciuri, în timp ce Tokushima vine după 4 înfrângeri la rând, fără vreun gol marcat.

PUNCTE CHEIE:

  • Tokushima a pierdut ultimele 4 meciuri și 8 din ultimele 10, fără vreun gol marcat în aceste înfrângeri;
  • Tokushima a pierdut ultimele 5 deplasări. În plus, a pierdut toate cele 6 deplasări la primele 9 clasate, fără să marcheze vreun gol;
  • În cele 13 meciuri jucate până acum cu primele 13 clasate, Tokushima are doar două egaluri și 11 înfrângeri. În plus, a marcat doar de două ori în aceste 13 meciuri;
  • Nagoya a câștigat 7 din cele 9 meciuri jucate acasă contra echipelor aflate în afara top 8.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro