Meniu

BILETUL din 01 Octombrie. Începem luna pe verde!


BILETUL ZILEI - 01.10.2021

Finn Harps - Dundalk 2-2
TG2+ - COTĂ 1.32 (CÂȘTIGAT)

Groningen - Twente 1-1
X2 - COTĂ 1.52 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.01

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 01.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin două goluri (TG2+) - COTĂ 1.32

Dacă lucrurile la vârful clasamentului par să se așeze în Irlanda, lupta din subsol rămâne complet deschisă. E adevărat, Longford pare deja resemnată cu gândul că va retrograda, dar penultimul loc, ocupat în prezent de Waterford, este la doar două puncte în urma lui Dundalk, respectiv 4 puncte în urma lui Finn Harps, chiar adversarele de astăzi. Nici Drogheda și Bohemians nu sunt în siguranță, astfel că finalul va fi pe muchei de cuțit. Pe Dundalk un egal nu ar ajuta-o deloc, căci o singură victorie a lui Wateford ar fi suficientă pentru a-i egala, astfel că trebuie să forțeze victoria în această deplasare. Cum ambele defensive sunt modeste, ne așteptăm ca nevoie de puncte să deschidă și mai mult jocul și să asistăm la cel puțin două goluri la finalul partidei.

PUNCTE CHEIE:

  • 4 din ultimele 5 întâlniri directe au adus goluri la ambele porți (și implicit minim două goluri pe tabelă);
  • 12 din ultimele 14 meciuri ale lui Dundalk au adus goluri pentru ambele formații, iar Dundalk a primit gol în toate aceste 14 meciuri;
  • 7 din ultimele 8 meciuri ale lui Finn Harps au bifat pariul GG, iar Finn Harps a marcat în ultimele 11 meciuri;
  • 11 din ultimele 14 meciuri jucate acasă de Finn Harps au adus minim două goluri pe tabelă;
  • 22 din ultimele 26 de deplasări ale lui Dundalk au consemnat minim două goluri.

② Twente nu pierde (X2) - COTĂ 1.52

Așa cum a încheiat sezonul trecut, Groningen continuă și actuala stagiune cu rezultate dezamăgitoare care o clasează, după 7 etape, pe penultimul loc, cu doar 5 puncte adunate. Cu doar 6 goluri primite (doar ultima clasate, Zwolle, are un atac mai slab) și 13 primite, viitorul nu arată prea bine pentru alb-verzi.

Twente a început modest sezonu, cu un singur punct în primele 3 etape, dar a legat apoi 4 victorii și a urcat până pe locul 6 în această fază incipientă a clasamentului. Victoriile cu Alkmaar și Vitese arată că trupa este pregătită să facă față chiar și adversarilor dificili, astfel că are toate motivele să spere la cel puțin un punct din această deplasare.

PUNCTE CHEIE:

  • Groningen vine după 6 meciuri fără victorie (4 înfrângeri și două egaluri) și are un singur succes în ultimele 10 partide oficiale;
  • În ultimele 20 de meciuri contra formațiilor de top 9 ale Olandei, Groningen a obținut doar 3 victorii;
  • Twente vine după 4 victorii consecutive;
  • Twente este neînvinsă în ultimele 6 dueluri directe.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro