Meniu

BILETUL din 09 Octombrie. Grecia a adus profitul!


BILETUL ZILEI - 09.10.2021

Georgia - Grecia 0-2 (0-0)
2 - COTĂ 2.30 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.30

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletu Zilei 09.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Grecia câștigă (2) - COTĂ 2.30

Grecia a dat startul calificărilor pentru Mondialul din Qatar cu un egal meritoriu, 1-1 în Spania. Au urmat două rezultate mai puțin convingătoare, tot 1-1 cu Georgia și Kosovo, outsiderele absolute ale grupei. Totuși, între aceste două remize, au bifat câteva meciuri amicale interesante - o victorie în Norvegia, un egal în Belgia și o înfrângere la limită în Elveția. În ultimul meci de calificare, Grecia a produs surpriza - a învins-o pe Suedia (care tocmai învinsese Spania) și a reintrat serios în calculele pentru calificare, fiind la doar 3 puncte în urma nordicilor.

Georgia, care a obținut o victorie istorică contra României într-un amical jucat în iunie, este ultima clasată cu un singur punct după 5 meciuri și vine după o umilință, 1-4, contra Bulgariei, o echipă care nu înseamnă nimic în fotbalul european în acest moment. De altfel, golul contra Bulgariei este singurul marcat în ultimele 4 partide, interval în care au scos însă mingea din poartă de 12 ori. Fără nici un fel de speranțe la calificare, va fi greu pentru gazde să își găsească motivația în această partidă în fața elenilor descătușați.

PUNCTE CHEIE:

  • Georgia a pierdut ultimele 4 meciuri cu un golaveraj de 1-12;
  • În grupa de calificare, Georgia a obțiut un singur punct după 5 meciuri și are un golaveraj de 2-9;
  • Georgia are un total de 8 înfrângeri în ultimele 11 meciuri, inclusiv contra unor echipe precum Macedonia, Armenia sau Bulgaria;
  • Grecia a reușit recent să învingă Suedia și Norvegia și a obținut egaluri în Spania și Belgia, rezultate demne de echipele mari de pe continent;
  • Elenii au o singură înfrângere în ultimele 13 meciuri, o performanță notabilă pentru orice reprezentativă.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro