Meniu

BILETUL din 6 Martie. Wolfsburg ne trădează.

Rangers este o forță dezlănțuită în acest sezon, mai ales pe teren propriu. Chiar dacă declarația lui Gheorghe Hagi care îi cota drept una dintre cele mai bune echipe ale Europei este exagerată, Rangers este cu siguranță într-o ligă doar a ei pe plan intern.

Deși eliminată recent din Cupa Germaniei de Leipzig, Wolfsburg rămâne o echipă extrem de puternică și luptă pentru un loc de Liga Campionilor. Lista lungă de indisponibili a lui Hoffenheim îi oferă o șansă în plus.

Feyenoord poate relua seria victoriilor cu modesta Venlo, echipă pe care a demolat-o în ultimele întâlniri directe.

BILETUL ZILEI - 06.03.2021

Rangers - St. Mirren (17:00)
1- COTĂ 1.30

Hoffenheim - Wolfsburg (16:30)
X2- COTĂ 1.41

Feyenoord - Venlo (17:30)
1- COTĂ 1.35


COTĂ TOTALĂ - 2.34

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 06.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Rangers câștigă (1) - COTĂ 1.30

Rangers are titlul în buzunar, dar trebuie să rămână concentrată la joc pentru că urmează un duel tare în Europa League cu Slavia Praga. Pe teren propriu echipa lui Ianis Hagi este o adevarată mașinărie de fotbal, lucru arătat și în duelurile din Europa League, unde Galatasaray, St. Liege sau Antwerp au pierdut fără drept de apel. Cu o defensivă aproape de netrecut, un atac eficient și o luptă continuă între jucători pentru locurile de titulari, Rangers nu pare să aibă concurență pe plan intern.

PUNCTE CHEIE:

 • Rangers a câștigat 21 din ultimele 22 meciuri pe teren propriu (are un egal cu Benfica în Europa League);
 • În campionat, Rangers a câștigat toate cele 15 meciuri de până acum pe teren propriu și are un golaveraj dde 44-2;
 • Rangers a câștigat ultimele 6 confruntări directe cu St. Mirren pe teren propriu și nu a primit gol. În plus, a câștigat 7 din ultimele 8 întâlniri directe generale , toate cele 7 fără gol primit;
 • St. Mirren a pierdut 7 din cele 8 meciuri jucate până acum cu echipele de pe podium.


② Wolfsburg nu pierde (X2) - COTĂ 1.41

Wolfsburg este surpriza plăcută în acest sezon de Bundesliga. Cu doar 2 înfrângeri (cele mai puține) și cu o formă comparabilă cu ale lui Leipzig și Bayern, echipa se găsește pe locul 3 și are mari șanse să prindă un loc de Liga Campionilor. Chiar dacă a fost eliminată din Cupă de Leipzig, în campionat vine după 7 meciuri fără gol primit, un adevărat record. În plus, poate profita de lista lungă cu absenți a lui Hoffenheim - 7 în total, dintre care 3 titluari.

PUNCTE CHEIE:

 • Wolfsburg nu a primit gol în ultimele 7 etape de campionat și este neînvinsă în ultimele 9 runde;
 • Wolfsburg este neînvinsă în ultimele 5 confruntări directe (a câștigat 3 dintre ele și a terminat de două ori la egalitate). Din ultimele 9 directe, a pierdut un singur meci;
 • În afara victoriei cu Bayern din septembrie 2020, Hoffenheim nu are nici o victorie în 11 meciuri cu echipe de top 8 (a pierdut de 9 ori și a terminat de 2 ori la egalitate);
 • În afara meciurilor cu Bayern și Dortmund, Wolsfburg este neînvinsă în acest sezon. În plus, din 11 meciuri cu echipe aflate în a doua jumătate a clasamentului are 8 victorii și 3 egaluri, iar 6 meciuri sunt fără gol primit.

② Feyenoord câștigă (1) - COTĂ 1.35

Eliminată și din Cupa Olandei și din Europa League, Feyenoord este obligată să se concentreze acum pe campionat unde riscă să nu piardă locul direct de Europa League. Vine după 3 dueluri cu echipe implicate direct în lupta pentru locurile europene din care a ieșit destul de șifonată (cu doar 2 puncte strânse), dar poate obține 3 puncte importante pe teren propriu în fața lui Venlo.

PUNCTE CHEIE:

 • Feyenoord a câștigat ultimele 4 întâlniri directe la diferență de 3 goluri (de 3 ori cu 3-0 și o dată cu 4-1);
 • Pe teren propriu, Feyenoord a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri și tot în 5 din aceste meciuri a marcat minim 2 goluri;
 • Feyenoord a câștigat toate cele 5 meciuri jucate până acum cu ultimele 4 clasate;
 • Venlo a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri și a obținut un singur egal, golaveraj 6 - 17;
 • Venlo a pierdut 8 din ultimele 10 deplasări aflate pe loc neretrogradabil.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro