Meniu

BILETUL din 6 Februarie. Craiova și Sevilla au confirmat așteptările.

Ca de obicei, ziua de sămbătă ne propune o varietate de meciuri din mai toate campionatele. Ne-am oprit însă la două meciuri în care vedem favorite clare atât prin prisma ultimelor meciuri cât și a istoricului din directe. Astfel, Craiova, care vine după o victorie categorică etapa trecută, primește vizita unui Dinamo aflat în mare suferință. Sevilla joacă excelent în ultima vreme, iar Getafe vine după 2 meciuri foarte modeste.

BILETUL ZILEI - 06.02.2020

U. Craiova - Dinamo 1-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.55 (CÂȘTIGAT)

Sevilla - Getafe 3-0 (0-0)
1 - COTĂ 1.70 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.63

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 06.02


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Gazdele câștigă (1) - COTĂ 1.55

Deși s-a distanțat momentan de titlu, Craiova are motive serioase să tragă în continuare pentru a obține cât mai multe puncte - sistemul de înjumătățire al punctelor în play-off îi poate readuce în lupta pentru cel mai important trofeu intern. Victoria categorică, 3-0 cu Poli Iași, ar trebui să aducă liniștea la echipă după o serie de rezultate mai puțin convingătoare. În schimb, criza de la Dinamo pare fără ieșire. Echipa nu poate acoperi corespunzător postul de portar, iar victoriile din meciurile cu UTA și Gaz Metan pot fi puse și sub umbra arbitrajului.

  • Craiova a câștigat 5 din ultimele 6 întâlniri directe (a câștigat ultimele 3 meciuri cu un golaveraj de 7-1);
  • Dinamo a obținut doar 2 puncte (cu Botoșani și Clinceni) din 10 meciuri cu echipe aflate în top 7 (iar în 7 din aceste meciuri nici nu a marcat);
  • Craiova a câștigat 10 din cele 14 meciuri jucate până acum cu echipe aflate mai jos de locul 7 (4 meciuri le-a terminat la egalitate).

② Gazdele câștigă (1) - COTĂ 1.70

Forma bună a Sevillei a adus trupa lui Lopetegui pe un loc de Liga Campionilor (cu 4 puncte avans față de următoarea clasată și un meci de jucat). Mai mult, Sevilla poate profita de inconstanța Realului și chiar de jocul mai puțin convingător al Barcelonei și să urce până pe locul 2. Un mare merit al acestei evoluții este dată de apărare (a doua cea mai bună din Spania).

  • Sevilla a câștigat ultimele 5 meciuri și a primit un singur gol în ultimele 6 meciuri;
  • Sevilla a câștigat ultimele 3 întâlniri directe fără să primească gol;
  • Getafe a pierdut 4 din ultimele 7 meciuri (și are 4 meciuri în care nu a marcat);
  • Getafe are cel mai slab atac în deplasare, cu doar 8 goluri marcate;
  • Getafe a pierdut cele 4 deplasări efectuate până acum la echipe mai bine clasate (golaveraj 1- 12).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro