Meniu

BILETUL din 5 Iunie. Bale&co nu găsesc golul cu Albania

DEOARECE MECIURILE DIN ACEASTĂ PERIOADĂ SUNT MAI GREU PREDICTIBILE, ELE NU VOR FI INCLUSE ÎN STATISTICA PENTRU BILETUL ZILEI

BILETUL ZILEI - 05.06.2021

Țara Galilor - Albania (19:00)
1 - COTĂ 1.75

Rusia - Bulgaria (18:00)
1 - COTĂ 1.45

COTĂ TOTALĂ - 2.54

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 05.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Țara Galilor câștigă (1) - COTĂ 1.75

Țara Galilor a câștigat de o manieră impresionantă grupa de Liga Națiunilor din care a făcut parte - 5 victorii și un egal în cele 6 meciuri, și un singur gol primit. Chiar dacă a pierdut în Belgia, a continuat jocul bun și cu Cehia pentru calificarea la Mondial, dar și în amicalul contra Mexicului. La fel ca și Italia (chiar dacă la un nivel mai mic), coechipierii lui Bale se bazează mult pe defensivă și au un singur gol încasat în ultimele 7 meciuri jucate acasă.

Albania are un fotbal în creștere, dar mare parte din rezultatele bune din ultima perioadă s-au datorat adversarilor extrem de modești (San Marino, Andorra, Belarus). Totuși, chiar în fața unui astfel de adversar (Lituania), Albania a pierdut pe teren propriu. Este de notat însă faptul că și cu adversari de calibru (Franța, Anglia, Turcia), albanezii nu au suferit înfrângeri categorice, așa cum se întâmpla cu 3-4 ani în urmă.

PUNCTE CHEIE:

  • Țara Galilor a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri;
  • Pe teren propriu, echipa lui Bale are 10 victorii și două egaluri în ultimele 12 partide. În plus, în aceste 12 partide au primit doar 3 goluri;
  • Albania a pierdut precedentele întâlniri cu echipe mai bine cotate - Anglia, Franța, Turcia, Islanda, Scoția și Israel.

② Rusia câștigă (1) - COTĂ 1.45

Rusia a început chinuit calificarea pentru Campionatul Mondial din 2024 - victorie grea cu Malta, apoi un 2-1 cu Slovenia și o înfrângere surprinzătoare în Slovacia. Totuși, având o grupă accesibilă (Croația este principalul adversar), rușii nu au multe motive să își facă griji. Jocul echipei a arătat și o creștere în amicalul cu Polonia, astfel că este de așteptat ca revenirea pe teren propriu să producă o victorie a gazdelor.

Bulgaria rămâne o echipă fără nici un obiectiv - nu are nici o șansă să se califice la vreun turneu final, iar în Liga Națiunilor tocmai a retrogradat în Liga C, după ce a adunat doar 2 puncte într-o grupă cu Țara Galilor, Finlanda și Irlanda. Cu un joc și mai modest în deplasare, este greu de crezut că bulgarii le vor pune mari probleme rușilor în amicalul din această după-amiază.

PUNCTE CHEIE:

  • Rusia se descurcă bine pe teren propriu, unde are 7 victorii în ultimele 11 meciuri (iar insuccesele au venit cu Ungaria, Turcia, Suedia și Belgia);
  • Pe teren propriu, Rusia a obținut câteva rezultate notabile în ultimii 3 ani - victorii 5-1 cu Cehia, 2-0 cu Turcia, 4-0 cu Scoția și 3-1 cu Serbia;
  • Bulgaria vine după un singur succes în ultimele 13 meciuri (în fața Gibraltarului). În acest interval, a mai adunat 4 egaluri și 8 înfrângeri. Acest raport se păstrează și dacă ne uităm la ultimele 26 de meciuri, din care bulgarii au acumulat doar 2 victorii;
  • În deplasare, Bulgaria are un singur succes în ultimii 5 ani (un 2-1 în Slovenia în 2018). În rest, 7 egaluri și 12 înfrângeri.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro