Meniu

BILETUL din 04 Septembrie. Câștigăm cu emoții


BILETUL ZILEI - 04.09.2021

Insulele Feroe - Danemarca 1-0 (0-0)
VSO - COTĂ 1.50 (CÂȘTIGAT)

Scoția - Moldova 1-0 (1-0)
NGG - COTĂ 1.43 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.15

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 04.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Danemarca câștigă fără să primească gol (VSO) - COTĂ 1.50

Așa cum anticipam înainte de startul Euro 2020, Danemarca a fost una din surprizele frumoase ale turneului final. Fără penalty-ul inventat la simularea lui Sterling în prelungirile cu Anglia, Danemarca ar fi avut chiar șansa să joace o finală mult visată contra Italiei. Revenită în calificările pentru Qatara 2022, Danemarca a produs o nouă victorie fără gol primit, 2-0 contra Scoției, scor stabilit încă din prima repriză. Cu 4 victorii din tot atâtea meciuri și cu un avans de 5 puncte față de locul secund, Danemarca este favorită clară la calificarea de pe primul loc.

Insulele Feroe continuă să producă ceva ce cu greu poate fi numit fotbal și tocmai au fost umiliți acasă cu 5-0 de modesta națională a Israelului. În ultimii 2 ani găsim puține echipe competitive împotriva cărora Feroe a marcat: au un gol în martie anul acesta contra Austriei (1-3), câte un gol cu Spania (1-4) și România (1-4) în 2019 și un altul contra Portugaliei (1-5) în 2017. În rest, înfrângeri la zero cu orice echipă cu un minim de pretenții (Islanda, Scoția, Danemarca, Suedia, Norvegia, Azerbaijan, ș.a.) în toate meciurile din acești 4 ani. Cum Danemarca este pe cai mari iar o victorie aproape le-ar asigura calificarea, nu vedem alt rezultat posibil.

PUNCTE CHEIE:

  • Danemarca a câștigat fără vreun gol primit toate cele 4 meciuri de calificare de până acum, deși a întâlnit adversarii mai puternici din grupă;
  • Danezii s-au impus și în ultima întâlnire directă, în 2020, cu 4-0;
  • Feroe au pierdut ultimele 3 meciuri, cu Scoția, Israel și Austria cu un golaveraj general de 1 - 11;
  • Feroe au pierdut ultimele 21 de meciuri contra echipelor mai bine cotate (au reușit un 0-0 contra Ungariei în 2016), iar în aceste 21 de meciuri au izbutit 4 goluri.

② Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.43

În actuala ediție de calificări pentru Mondial, Moldova continuă să seteze noi recorduri negative și, după înfrângerea cu 0-8 în fața Danemarcei, a continuat seria meciurilor fără punct câștigat contra Israelului (1-4) și Scoției (0-2). Aceste rezultate nu mai sunt deloc o surpriză, căci vecinii noștri de la est au ajuns în ultimii ani să fie umiliți de echipe precum Luxemburg (4-0 în 2018), Albania (4-0 în 2019), Slovenia (4-0 în 2020), Andorra (1-0 în 2019). Iar dacă în cursa de calificare la Euro 2020 au reușit să marcheze de 4 ori în cele 10 meciuri din grupă, de data aceasta au deja jumătate din goluri după 4 meciuri. Totuși, dificultatea de a marca este una uimitoare - doar 13 goluri înscrise în ultimele 42 de meciuri, deși printre adversari au fost echipe precum San Marino, Albania, Armenia, Belarus, Luxemburg sau Andorra.

Scoția nu traversează nici ea o perioadă grozavă și probabil e resemnată cu faptul că nu va participa la următorul Mondial, dar este totuși un cu totul alt nivel peste selecționata Moldovei și nu ar trebui să aibe probleme în a termina fără gol primit în fața unei formații care cu greu își găsește un adversar în poarta căruia să marcheze.

PUNCTE CHEIE:

  • Moldova are un bilanț de doar 13 goluri marcate în ultimele 42 de meciuri, 3 dintre ele contra lui San Marino;
  • Doar 2 din ultimele 13 meciuri ale Moldovei s-au încheiat cu ambele echipe printre marcatoare (cu Feroe și Israel);
  • Moldova nu a marcat în ultimele 7 deplasări și are doar 2 goluri în ultimele 17 meciuri afară (16 dintre ele terminate cu o signură marcatoare pe tabelă). În aceste 17 meciuri, Moldova a marcat doar pe terenul lui San Marino și al Franței.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro