Meniu

BILETUL din 30 Octombrie. Ora 19:00 a adus profitul!


BILETUL ZILEI - 30.10.2021

Verona - Juventus 2-1 (2-0)
GG - COTĂ 1.65 (CÂȘTIGAT)

Sigma Olomouc - Slovacko 0-3 (0-0)
X2 - COTĂ 1.37 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.26

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 30.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.65


PUNCTE CHEIE:

 • Precedentele 7 întâlniri directe au adus goluri la ambele porți și același scenariu s-a repetat în total de 11 ori în ultimele 13 directe;
 • 13 din ultimele 15 meciuri de campionat ale Veronei au bifat pariul GG;
 • Verona a marcat în ultiemele 10 partide oficiale jucate pe teren propriu, inclusiv de 4 ori recent contra lui Lazio sau de 3 ori contra Romei;
 • În acest sezon, toate cele 5 meciuri ale Veronei cu formații de prima jumătate a clasamentului au bifat chiar pariul GG4+.
 • Juventus a marcat în ultimele 11 deplasări oficiale. 4 din cele 5 deplasări din acest campionat au bifat și pariul GG.
 • Și în sezonul precedent, Juventus a avut doar două deplasări în care nu a primit gol - la Sampdoria și la Parma. Cu echipele din afara locurilor de Liga Campionilor a bifat 13 GG-uri în 15 deplasări.


② Slovacko nu pierde (X2) - COTĂ 1.37


PUNCTE CHEIE:

 • Precedentele 4 directe s-au terminat la egalitate (ultimele 3 chiar cu 0-0);
 • Slovacko vine după o serie foarte bună cu 6 victorii consecutive. În plus, în cele 12 etape disputate până acum, a pierdut doar cu primele două clasate - Plzen și Slavia Praga. În rest, are 9 victorii și un egal, un palmares de-a dreptul impresionant.
 • Și în sezonul trecut Slovacko s-a descurcat bine cu echipele din afara top 7 - 16 victorii, 4 egaluri și doar două înfrângeri în 22 de meciuri, iar în acest sezon pare că vrea să îmbunătățească acest record;
 • Sigma are o singură victorie în ultimele 6 meciuri de campionat. În plus, în 4 din ultimele 5 meciuri nici nu a mai marcat.
 • În acest sezon, Sigma nu are nici o victorie după 7 meciuri contra primelor 11 clasate. Nici în sezonul trecut nu a excelat cu formațiile de top - doar 3 puncte (3 egaluri) din 10 meciuri contra primelor 5 clasate și doar 3 victorii în 20 de meciuri cu primele 11 clasate.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro