Meniu

BILETUL din 3 Aprilie. FC Argeș nu continuă forma excelentă


BILETUL ZILEI - 03.04.2021

Hermannstadt - FC Argeș 4-1 (1-1)
X2 - COTĂ 1.62 (PIERDUT)

B. Dortmund - E. Frankfurt 1-2 (1-1)
GG - COTĂ 1.43 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.32

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 03.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Argeș nu pierde (X2) - COTĂ 1.62

Chiar dacă s-a încurcat etapa trecută chiar tocmai Clinceniului (o principală contracandidată la play-off), FC Argeș păstrează șanse mari să prindă un loc în primele 6. Cu o formă de invidiat (28 de puncte acumulate în ultimele 15 meciuri), piteștenii par capabili să pună probleme oricărei echipe din primul eșalon în momentul de față.

Hermannstadt nu doar că este sigură că va lupta în play-out pentru evitarea retrogradării, dar jocul echipei nu lasă mari speranțe că nu vor ocupa unul din locurile care duce direct în Liga a 2-a. Vine acum după o serie de 5 meciuri în care a acumulat un singur punct, iar în ultimele două nu a reușit să marcheze contra Viitorului și Voluntariului.

PUNCTE CHEIE:

 • Hermannstadt a obținut un singur punct în ultimele 5 etape (un egal și 4 înfrângeri);
 • În ultimele 16 meciuri, Hermannstadt are o singură victorie. În precedentele 15 etape, a acumulat cele mai puține puncte din Liga 1 (8);
 • Hermannstadt are doar 4 victorii în acest sezon, iar două dintre acestea sunt obținute în primele 5 etape;
 • Hermannstadt are cel mai slab atac din campionat, cu doar 24 de goluri înscrise;
 • FC Argeș are o singură înfrângere în ultimele 15 etape (cu CFR Cluj) și este pe locul 3 într-un clasament al formei pe ultimele 15 runde (după CFR și FCSB). Tot în acest interval, este echipa cu cele mai puține înfrângeri din Liga 1;
 • FC Argeș a pierdut doar două din cele 16 meciuri jucate cu echipe mai prost clasate (cu Gaz Metan, în chiar startul sezonului, și cu Dinamo la începutului lui decembrie).


② Marchează ambele echipe (GG) - COTĂ 1.43

Vecine de clasament, Dortmund și Frankfurt se întâlnesc în etapa a 27-a. În afara super atacului lui Bayern, cele două reprezintă principalele forțe ofensive ale Germaniei (Borussia are 54 de goluri marcate, în timp ce Eintracht are 53). În același timp însă, nici defensivele celor două nu sunt tocmai de netrecut, cu 37, respectiv 36 de goluri primite.

Dortmund doar ce s-a încurcat contra lui Koln și are mare nevoie de o victorie pentru a se apropia de locurile de Liga Campionilor, deci cu siguranță va ieși la joc. Lui Frankfurt îi priește însă o astfel de abordare, așa că ne așteptăm la goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

 • Ambele echipe au marcat în 9 din ultimele 10 confruntări directe;
 • 11 din ultimele 12 meciuri ale lui Frankfurt au bifat ambele echipe printre marcatoare;
 • Frankfurt a marcat în ultimele 27 de meciuri oficiale;
 • 15 din ultimele 18 deplasări oficiale ale lui Frankfurt s-au terminat cu pariul GG câștigător;
 • Dortmund a marcat în ultimele 36 de meciuri;
 • 6 din cele 7 dueluri ale lui Dortmund cu primele 7 clasate s-au încheiat cu ambele echipe printre marcatoare;
 • 16 din 17 dueluri ale lui Frankfurt cu primele 12 clasate au bifat pariul GG câștigător (Frankfurt nu a reușit să marcheze doar contra lui Bayern).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro