Meniu

BILETUL din 24 Aprilie. Goluri neașteptate la CFR - Craiova


BILETUL ZILEI - 24.04.2021

CFR Cluj - U. Craiova 1-2 (0-1)
NGG - COTĂ 1.60 (PIERDUT)

Metz - PSG 1-3 (0-1)
2 - COTĂ 1.32 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.11

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 24.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Marchează cel mult o echipă (NGG) - COTĂ 1.60

Craiova s-a încurcat și cu Botoșani și păstrează doar șanse teoretice la titlu. Oltenii continuă să practice un fotbal ultra-defensiv, care se dovedește de multe ori ineficient - chiar dacă echipa nu primește gol, este și aproape incapabilă să marcheze, iar doar cu egaluri nu poți câștiga campionate. Craiova nu uită însă titlul pierdut în detrimentul CFR-ului și probabil nu va accepta situația de victimă sigură la Cluj.

Cum toate duelurile din acest an ale Craiovei cu CFR și FCSB au fost extrem de închise, iar aceeași tactică a abordat-o și CFR-ul, ne așteptăm la un rezultat asemănător și în această partidă.

PUNCTE CHEIE:

  • Ultimele 11 meciuri ale CFR-ului s-au încheiat cu cel mult o echipă marcatoare. În plus, din aceste 11 meciuri, CFR a primit gol într-un singur meci;
  • Într-un singur meci din ultimele 16 ale Craiovei au marcat ambele echipe. În plus, 3 din ultimele 5 meciuri ale Craiovei s-au terminat cu scorul de 0-0;
  • Craiova are și cea mai în formă defensivă la momentul actual, cu doar 2 goluri primite în ultimele 16 meciuri;
  • Ultimele două întâlniri directe s-au terminat tot cu scorul de 0-0. În plus, pe terenul CFR-ului, în 6 din ultimele 7 întâlniri directe a marcat cel mult o echipă;
  • CFR nu a primit gol în ultimele 6 meciuri jucate acasă;
  • Toate cele 11 meciuri jucate până acum de Craiova cu primele 5 clasate s-au terminat cu cel mult o marcatoare. 6 dintre meciuri s-au terminat chiar cu 0-0, iar Craiova nu a reușit să câștige nici unul din aceste meciuri.


② PSG câștigă (2) - COTĂ 1.32

Deși a avut un sezon oscilant, PSG este în cărți pentru tripla campionat, cupă și Liga Campionilor. Neymar și Icardi au trecut la pas de Angers în sferturi, 5-0, iar PSG pare că mai are de trecut doar de duelul din semifinale cu Monaco pentru a pune mâna pe cupă. În campionat situația este mai dificilă, pentru că primele 4 clasate sunt despărțite de doar 3 puncte cu 5 etape rămase de jucat. PSG are însă un mare avantaj căci runda aceasta Lyon și Lille au meci direct, iar orice rezultat în afară de victoria lui Lille i-ar putea propulsa pe primul loc.

Metz este o echipă de mijlocul clasamentului rămasă fără nici un obiectiv, fapt care s-a văzut din plin și în ultimele meciuri. În ultimele 4 meciuri echipa a obținut un singur punct și a marcat un singur gol, jucând practic mai mult din obligație acest final de sezon. Mizăm pe victoria PSG-ului, mai ales că în afara lui Marquinhos parizienii nu au absențe importante, iar în atac se vor putea baza pe Neymar, Mbappe, Icardi și DiMaria.

PUNCTE CHEIE:

  • Metz a pierdut ultimele 4 meciuri acasă. Echipa nu se descurcă bine nici în deplasări recent, fără gol marcat în ultimele 3 meciuri pe teren străin;
  • Metz a pierdut toate cele 5 meciuri jucate până acum cu primele 3 clasate, fără să marcheze vreun gol;
  • PSG vine după o serie impresionantă de 9 victorii consecutive în deplasare;
  • Meciurile directe au fost mereu la îndemâna parizienilor, care au câștigat ultimele 10 confruntări cu Metz.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro