Meniu

BILETUL din 20 Martie. Sporting câștigă, dar Blackburn egalează în min. 94!

Sporting poate face un nou pas spre noi recorduri în Primeira Liga dar și spre primul titlu după o secetă de aproape 20 de ani. Norwich nu s-a împăcat cu gândul retrogradării și pare decisă să revină în Premier League după doar un an de absență. Pe scurt, acestea sunt argumentele celor două selecții de astăzi.

BILETUL ZILEI - 20.03.2021

Sporting - Guimarares 1-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.53 (CÂȘTIGAT)


Norwich - Blackburn 1-1 (0-0)
1 - COTĂ 1.62 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.48

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 20.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting câștigă (1) - COTĂ 1.53

Sporting simte tot mai aproape primul titlu după o pauză de 20 ani. Cu un joc absolut fenomenal în acest sezon, în care a câștigat 19 meciuri și a terminat alte 4 la egalitate, Sporting poate egala sau chiar doborâ câteva recorduri: poate termina sezonul neînvinsă (performanță reușită de Benfica în sezoanale 72-73 și 77-78 și de Porto în sezoanele 2010 - 2011 și 2012 - 2013), poate acumula peste 88 de puncte (record atins de Benfica și Porto), pentru care mai are nevoie de 9 victorii și un egal în cele 11 meciuri rămase, dar și cea mai mare diferență față de locul 2 (ecartul este acum de 10 puncte, iar recordul este de 21) sau cea mai bună defensivă (recordul pe actualul format este de 20 goluri primite, iar Sporting a încasat până acum doar 11).

Guimaraes este clar o echipă limitată în comparație cu adversara de astăzi și care nu prea poate avea vreun mare obiectiv. Deși distanța până la Pacos Ferreira (primul loc de Europa League) este de 6 puncte, Guimaraes nu pare capabilă să recupereze această diferență iar jocul din ultima vreme reflectă acest lucru.

PUNCTE CHEIE:

 • Sporting vine după 10 victorii în ultimele 11 meciuri (plus un egal la Porto). În acest interval, a primit doar 3 goluri;
 • Pe teren propriu, Sporting a reușit să se impună în 13 din ultimele 14 meciuri (a terminat la egalitate cu Rio Ave);
 • În ultimele 11 meciuri pe teren propriu, Sporting a primit doar 3 goluri;
 • În afara meciurilor cu Porto, Sporting a câștigat 19 din cele 21 meciuri de campionat jucate (are doar 2 egaluri);
 • Sporting s-a impus în partida tur cu 4-0, chiar la Guimaraes;
 • Guimaraes vine după un singur succes în ultimele 8 meciuri. În plus, a pierdut 4 din ultimele 6;
 • Guimaraes a pierdut toate cele 4 meciuri jucate până acum cu echipele de pe podium.


② Norwich câștigă (1) - COTĂ 1.62

După doar un sezon în Championship, Norwich are șanse foarte mari să revină în elita fotbalului britanic. Cu un avans de 10 puncte și 9 etape rămase de jucat, gazdele trebuie să mai câștige 17 puncte pentru a fi siguri de promovare. După ce au suferit la finalul lui ianuarie (au avut 4 meciuri la rând fără gol marcat), elevii lui Farke Daniel s-au descătușat și au câștigat 9 meciuri la rând.

Blackburn este o echipă fără nici un fel de obiectiv. Are de recuperat 16 puncte până la primul loc de play-off pentru promovare (probabil nici dacă ar câștiga toate punctele rămase în joc nu ar mai putea), dar este și la 13 puncte de retrogradare (cam jumătate din cât au acumulat echipele din zona roșie în aproape 40 de etape). Această lipsă a motivației, jocul modest din ultima vreme plus forma lui Norwich ne fac să mizăm pe gazde.

PUNCTE CHEIE:

 • Norwich a câștigat ultimele 9 meciuri;
 • Norwich s-a impus în ultimele 3 confruntări directe și în 6 din ultimele 7 (iar un meci s-a terminat egal);
 • Din cele 20 de meciuri cu echipe din a doua jumătate a clasamentului, Norwich a câștigat 16;
 • Norwich a câștigat 10 din ultimele 12 meciuri pe teren propriu (plus două egaluri). În ultimele 10 meciuri acasă a primit doar 2 goluri;
 • Blackburn a pierdut 7 din ultimele 10 deplasări;
 • În cele 7 meciuri de până acum cu echipe de top 4, Blackburn are 5 înfrângeri și 2 egaluri;
 • Blackburn a pierdut 8 din cele 12 deplasări la echipe mai bine clasate;

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro