Meniu

BILETUL din 02 Octombrie. Mizăm pe Liga a 2-a!


BILETUL ZILEI - 02.10.2021

Poli Iasi - Metaloglobus 0-1
1 - COTĂ 2.15 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.15

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 02.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Poli Iași câștigă (1) - COTĂ 2.15

Retrogradată la capătul unui sezon extrem de slab, Poli Iași caută să revină pe prima scenă fotbalistică din România dar are o conurență puternică în compania Petrolului, a Concordiei, lui Hermannstadt și chiar Clujului și Stelei. Cu 12 puncte obținute în primele 8 etape (4 victorii și 4 înfrângeri), formația din capitala Moldovei se află momentan pe loc de play-out și are de recuperat 4 puncte față de FC Buzău, ocupanta primului loc ce asigură un loc în lupta finală la promovare. Totuși, îmbucurător pentru ieșeni este că aceste 4 victorii au venit în chiar ultimele 5 meciuri - astfel, după un start slab, în nota sezonului trecut, echipa pare că și-a revenit.

Deși are cu doar două puncte mai puțin, Metaloglobus nu poate emite mari pretenții de la acest sezon. Este clar prea departe ca joc de Petrolul sau Concordia pentru a visa la promovare, iar în partea de jos Astra cu problemele sale financiare, Dacia Unirea și Dunărea Călărași par ușor condamante. Totuși, un mare semn de întrebare se ridică după runda trecută, când Metaloglobus a pierdut cu 4-1 în fața Unirii Constanța (care avea o cotă de 21.0 la victorie), echipă ce pierduse anterior cu 6-0 contra lui Poli Iași și cu 14-0 contra lui FC Buzău. De altfel, acest 4-1 a fost a doua înfrângere consecutivă cu scor identic, după deplasarea de la Buzău. Cu un joc extrem de slab în deplasare per ansamblu, Metaloglobus are șanse minime să se întoarcă cu vreun punct de la Iași.

PUNCTE CHEIE:

  • Poli Iași a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri de campionat;
  • Metaloglobus a pierdut 4 din ultimele 5 meciuri, inclusiv un 1-4 cu Unirea Constanța (echipă pe care Iașiul a bătut-o cu 6-0);
  • Metaloglobus a pierdut 12 din ultimele 14 deplasări oficiale.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro