Meniu

BILETUL din 16 Octombrie. Am dublat banii cu Voluntari!


BILETUL ZILEI - 16.10.2021

Sepsi - FC Voluntari (17:30)
X2 - COTĂ 2.10

COTĂ TOTALĂ - 2.10

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 16.10

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① FC Voluntari nu pierde (X2) - COTĂ 2.10

Dacă sezonul trecut a impresionat prin constanță, care în final i-a permis să și ajungă pe un loc de cupă europeană, Sepsi este acum într-o situație ingrată și are de recuperat 8 puncte față de locurile care i-ar permite accederea în play-off. Mai mult, formația din Sfântu Gheorghe are doar 3 puncte peste Dinamo, formație aflată pe loc direct retrogradabil, astfel că în prezent grijile țin mai mult de menținerea în prima ligă decât de locurile de play-off. Venirea lui Bergodi, care pare mai mult o soluție de avarie, nu are de ce să anunțe o schimbare a performanțelor. Italianul nu a mai demonstrat nimic în fotbal de ani buni, timp în care a tot schimbat echipele sau a stat fără angajament.

Voluntariul în schimb traversează probabil cea mai bună perioadă a sa în prima ligă, cu 6 victorii consecutive în meciurile oficiale (campionat și cupă) și a adunat 21 de puncte, care îi permit să ocupe locul 4, la doar un punct în urma locului secund, ocupat de FC Botoșani. Cum ilfovenii au un bilanț foarte bun și în meciurile directe, există premisele unor puncte câștigate din această deplasare.

PUNCTE CHEIE:

  • Sepsi vine după 10 meciuri de campionat fără victorie (a câștigat un singur meci, în chiar prima etapă);
  • În ultimele 13 partide oficiale, Sepsi are o singură victorie, obținută în Cupă;
  • În cele 6 directe disputate la Sfântu Gheorghe, Voluntariul nu a pierdut niciodată (are 4 remize și două victorii);
  • În ultimele 8 directe, Sepsi are o singură victorie (plus 4 remize și 3 înfrângeri);
  • Voluntariul a câștigat ultimele 6 meciuri oficiale.


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro