Meniu

BILETUL din 13 Noiembrie. Alungăm ghionionul!


BILETUL ZILEI - 13.11.2021

Norvegia - Letonia (19:00)
H1(-1.5) - COTĂ 1.52

Muntenegru - Olanda (21:45)
2 - COTĂ 1.28

COTĂ TOTALĂ - 1.95

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 13.11

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOU



Argumente Bilet

① Norvegia câștigă la cel puțin două goluri diferență (H1(-1.5)) - COTĂ 1.52

Seria bună de rezultate (victorii cu echipele mici plus egaluri cu Olanda și Turcia) au adus-o pe Norvegia în pole-position măcar pentru un loc de baraj. Meciul cu Letonia este de-a dreptul crucial însă, căci în ultima etapă se vor deplasa în Olanda, unde victoria va fi cu siguranță mai greu de obținut. În plus, Turcia, care e drept că a dezamăgit crunt de la startul Euro (și care pornise perfect drumul spre Qatar) are un meci la îndemână, acasă contra Gibraltarului.

Letonia a oferit două surprize în aceste calificări - un egal în Muntenegru și o altă remiză spectaculoasă, 3-3 în Turcia. Acea remiză de la Istanbul a fost un adevărat miracol, în condițiile în care turcii veneau după victorii categorice cu Olanda și Norvegia și au condus, pe rând, cu 2-0 și 3-1. Dar tot de la acel meci a venit și declinul naționalei semilunii, care s-a făcut de râs și la Euro dar și în deplasarea din Olanda, 1-6. Fără vreun obiectiv pentru această partidă și împotriva unei echipe nordice aflate în plin avânt, este greu de crezut că deznodământul va fi altul decât victoria gazdelor.

PUNCTE CHEIE:

  • Norvegia a câștigat 3 din ultimele 5 meciuri la minim două goluri diferență și a remizat cu mult mai puternicele Turcia și Olanda;
  • Norvegienii s-au impus în meciul tur, în Letonia, cu 2-0;
  • Letonia a pierdut 7 din ultimele 11 meciuri, bifând printre altele înfrângeri cu Malta și Estonia;
  • Letonii au pierdut categoric mai toate deplasările din ultimii ani la echipe cu pretenții de europene, cum ar fi 1-7 în Germania, 0-2 în Olanda, 0-6 în Austria, 1-3 în Israel, 1-3 în Ungaria și multe altele.
ofetra bonus



② Olanda câștigă (2) - COTĂ 1.28

Olanda își poate asigura primul loc în grupă și implicit calificarea automată la Mondial cu o victorie în fața Muntenegrului (ar mai avea nevoie doar de un egal în ultima etapă, acasă, cu Norvegia). Dincolo de înfrângerea din meciul de debut contra Turciei, Portocala Mecanică a jucat aproape impecabil în această grupă și și-a luat revanașa cu vârf și îndesat în fața cotropitorilor.

Muntenegru este din nou în subsolul fotbalului european - după ce în grupa de calificare la Euro a bifat doar 3 puncte (toate din egaluri), acum a adunat 11 puncte, dar asta datorită grupei cu modestele Letonia și Gibraltar. Fără vreo șansă la calificare și aproape sigură că va termina pe locul 4, Muntenegru se anunță victimă sigură în fața unei Olande dezlănțuite.

PUNCTE CHEIE:

  • Olanda are 6 victorii în cele 8 meciuri din grupă și de departe cel mai bun atac, cu 29 de reușite;
  • Olandezii traversează o formă bună, cu 12 victorii în ultimele 16 partide;
  • Muntenegru are o singură victorie în ultimele 8 partide, și aceea contra Gibraltarului;
  • Olanda a câștigat și meciul tur cu 4-0.

Nu sunteți convinși că astea sunt cele mai bune opțiuni? Vedeți și restul ponturilor:

BILETUL SĂPTĂMÂNII. Cotă 812+ 45% BONUS!

BILETUL din 14 Noiembrie.

BILETUL din 15 Noiembrie.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro