Meniu

BILETUL din 13 Martie. Atletico revine la proastele obiceiuri.

Chiar dacă nu mai e echipa care impresiona în prima parte a campionatului, Atletico rămâne clar favorită când vine vorba de un duel cu Getafe, echipă pe care o domină categoric în ultimele întâlniri directe.

BILETUL ZILEI - 13.03.2021

Getafe - Atl. Madrid (22:00)
2 - COTĂ 2.08


COTĂ TOTALĂ - 2.08

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 13.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Atletico Madrid câștigă (2) - COTĂ 2.00

Atletico a risipit mare parte din zestrea pe care o avea în fruntea clasamentului și simte cum Barcelona îi suflă tot mai aproape în ceafă. Cu un joc modest în ultima vreme, mai ales pe teren propriu, și cu gol primit în 10 din ultimele 11 meciuri, Atletico pare o echipă total transformată față de prima parte a sezonului. Totuși, pe teren străin echipa a continuat să evolueze bine și a obținut o victorie de moral în ultima deplasare, 2-0 la Villareal. În plus, șansa lui Atletico s-ar putea numi Getafe. Getafe nu doar că traversează o perioadă foarte proastă, dar istoric nu a reușit să le pună probleme madrilenilor și nu a demonstrat mai nimic cu nici una din echipele de top ale Spaniei. Tocmai de aceea mergem pe un 2 solist, pont ce ne dublează investiția.

PUNCTE CHEIE:

  • Getafe a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri și are o singură victorie în ultimele 8 meciuri (plus un egal și 6 înfrângeri);
  • Getafe nu a marcat în 5 din ultimele 7 meciuri;
  • Getafe a pierdut 8 din cele 10 meciuri cu echipe de top 7, iar în 7 din aceste meciuri nu a marcat;
  • Atletico Madrid a câștigat 6 din ultimele 7 deplasări în campionat (și a terminat la egalitate la Levante);
  • Atletico a câștigat 10 din cele 11 meciuri jucate cu echipe situate între ultimele 8 (și are un egal la Huesca, chiar în startul campionatului);
  • Atletico a câștigat ultimele 13 întâlniri directe oficiale cu Getafe fără să primească vreun gol;
  • Getafe a reușit să marcheze ultima oară în poarta lui Atletico în 2011. S-au întâlnit de atunci de 19 ori, iar Atletico a câștigat de 16 ori și 3 meciuri s-au terminat 0-0.


________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro