Meniu

BILETUL din 12 Iunie. BATE ne confirmă pariul.


BILETUL ZILEI - 12.06.2021

BATE - Neman 3-0 (1-0)
1 - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)

Danemarca - Finlanda
VSG - COTĂ 1.86 (ANULAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.51

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 12.06

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① BATE câștigă (1) - COTĂ 1.40

Chiar dacă a pierdut controlul asupra campionatului, unde Soligorsk pare acum de netrecut, BATE Borisov rămâne una dintre cele mai bune echipe din Belarus și ocupă în prezent locul secund, cu o distanță generoasă față de poziția a treia. Pe teren propriu rămâne probabil cea mai solidă echipă, iar în acest moment împarte prima poziție cu Soligorsk în privința punctelor acumulate din meciurile jucate acasă (ambele au maximul posibil).

Neman este o echipă de subsol ce se zbate pentru evitarea retrogradării în acest moment, după ce sezonul trecut terminase totuși pe locul 5. Faptul că BATE a pierdut anul trecut titlul după un egal în ultima etapă ne face să credem că acum echipa este și mai motivată să nu mai cedeze puncte cu echipele inferioare, astfel că mizăm pe o victorie.

PUNCTE CHEIE:

  • BATE a câștigat ultimele 11 meciuri jucate pe teren propriu;
  • Și la general BATE stă bine, cu 11 victorii, două egaluri și o înfrângere în ultimele 14 partide;
  • Ultimele 6 întâlniri directe oficiale au însemnat tot atâtea victorii pentru BATE;
  • Neman nu a reușit să se întoarcă cu nici un punct din ultimele 8 deplasări oficiale la BATE;
  • Neman are 6 înfrângeri în ultimele 9 meciuri de campionat.

② Danemarca câștigă fără gol primit (VSG) - COTĂ 1.86

În meciul de deschidere al grupei B, Danemarca primește vizita Finlandei la Copenhaga într-un meci ce pare dezechilibrat. Deși nici una din echipe nu pleacă ca favorită la câștigarea trofeului, Danemarca este probabil cel mai valoros outsider, în timp ce pentru finlandezi ar fi o adevărată minune să depășească faza grupelor.

Calificată în premieră la un turneu final, Finlanda și-a arătat limitele cu modestele Estonia, Bosnia sau Bulgaria, astfel că e greu de crezut că vor obține un rezultat pozitiv la Copenhaga sau chiar că vor marca în fața unei defensive extrem de compacte.

PUNCTE CHEIE:

  • Danemarca are nu mai puțin de 9 victorii în ultimele 11 meciuri. Singurele echipe care au reușit să le reziste danezilor au fost Germania și Belgia;
  • 8 din cele 9 victorii ale Danemarcei au fost fără gol primit;
  • Danemarca s-a impus pe teren propriu în 9 din ultimele 11 meciuri. Doar Anglia și Belgia au plecat neînvinse de la Copenhaga;
  • În ultimele 10 meciuri acasă, danezii au fost nevoiți să scoată mingea din plasă doar de 3 ori - o dată contra Islandei și de două ori contra Belgiei;
  • Finlanda vine după 3 înfrângeri consecutive, ultimele două fără gol marcat (0-2 în Suedia și înfrângere surpriză acasă, 0-1 cu Estonia). De altfel, Finlanda nu are nici o victorie în ultimele 6 meciuri (două egaluri și 4 înfrângeri).


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro