Meniu

BILETUL din 30 Ianuarie. FCSB face spectacol, dar grecii dezamăgesc.

Sâmbătă avem o zi plină de fotbal, dar meciurile care ne-au atras cel mai mult atenția pentru biletul zilei sunt FCSB - Poli Iași, un duel care a produs mai mereu spectacol și Panatinaikos - Lamia, unde trupa lui Boloni pornește ca favorită clară.

BILETUL ZILEI - 30.01.2020

FCSB - Poli Iași 3-1 (1-0)
O2.5 - COTĂ 1.73 (CÂȘTIGAT)

Panathinaikos - Lamia 0-0
1 - COTĂ 1.45 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.51 (PIERDUT)

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei - 30.01


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.73

FCSB a rămas pe prima poziție a Ligii I după ce CFR s-a încurcat surprinzător pe teren propriu în fața Astrei. Desigur, trupa lui Toni Petrea nu se mai poate baza pe noroc așa că va căuta victoria, cu atât mai mult cu cât au de luat o revanșă după înfrângerea umilitoare din tur, 2-5. Poli Iași tocmai a rămas fără antrenor după demiterea lui Daniel Pancu și se scufundă tot mai mult în subsolul clasamentului. Etapa trecută nu au reușit să obțină nici măcar un punct în fața UTEI după ce au condus până în minutul 92. Atacul puternic al FCSB-ului (chiar și fără Man, proaspăt transferat la Parma) și defensiva de lut a Iașiului ne duc cu gândul la un meci cu multe goluri.

 • S-au marcat cel puțin 3 goluri în ultimele 5 confruntări directe (iar în ultimele 4 au marcat ambele echipe);
 • S-au marcat cel puțin 3 goluri în 9 din ultimele 11 meciuri ale FCSB-ului pe teren propriu;
 • În 8 din ultimele 11 deplasări ale Iașiului tabela a arătat cel puțin 3 goluri la final;
 • În campionat, 7 din cele 8 meciuri ale FCSB-ului pe teren propriu s-au terminat cu minim 3 goluri pe tabelă (singurul meci cu doar 2 goluri a fost un 1-1 cu Sepsi);
 • FCSB are 27 de goluri marcate în 9 meciuri de campionat pe teren propriu (o medie de 3 goluri pe meci);
 • Poli Iași a primit 22 de goluri în 9 deplasări de campionat.


Panathinaikos câștigă (1) - COTĂ 1.45

Chiar dacă titlul pare deja "arestat" de Olympiakos, Panathinaikos are de tras pentru a-și asigura un loc de Liga Campionilor. Trupa lui Ladislau Boloni este în mare formă și nu ar trebui să se încurce de codașa Lamia.

 • Panathinaikos a câștigat ultimele 5 meciuri fără să primească gol (și a primit gol într-un singur meci din ultimele 8);
 • Lamia a pierdut 5 din ultimele 7 deplasări (și a obținut două egaluri în celelalte două meciuri);
 • Lamia nu are nici o victorie în ultimele 15 deplasări oficiale (7 egaluri și 8 înfrângeri este bilanțul oaspeților);
 • În ultimele 6 deplasări, Lamia a marcat de doar 2 ori;
 • Panathinaikos a câștigat ultimele 2 întâlniri directe oficiale fără să primească gol;
 • Panathinaikos a câștigat toate cele 5 meciuri disputate până acum pe teren propriu cu echipe din a doua jumătate a clasamentului (și a primit un singur gol);
 • Lamia a pierdut 6 din cele 7 meciuri jucate până acum cu echipe aflate în top 5 (iar în 5 din aceste 7 meciuri nu a marcat).

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care daca dai click, vei vedea statistici relevante si puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Stiri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteti face click pe oricare din cotele din site, urmand ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecarei selecții, cota finală și arătându-va care dintre Operatori are cota cea mai buna pentru selectia/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro