Meniu

BILETUL din 27 Februarie. Mechelen dezamăgește la Oostende.

Oostende și Mechelen, două dintre cele mai spectaculoase echipe din Belgia (cu un total de 85 goluri marcate în 28 de etape și 80 primite) se întâlnesc în runda 29.

Galatasaray trage tare pentru un nou titlu și vine după o serie perfectă în campionat, cu 7 victorii la rând.

BILETUL ZILEI - 27.02.2021

Oostende - KV Mechelen 2-0 (1-0)
GG - COTĂ 1.64 (PIERDUT)

Galatasaray - Erzurum BB 2-0 (2-0)
1 - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.21

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 27.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.64

Oostende este, ușor surprinzător, echipa cu cel mai bun atac pe teren propriu în acest sezon. Au reușit să marcheze 30 goluri în 14 meciuri și au obținut cu doar 3 puncte mai puțin decât liderul Club Brugge. Jocul însă modest din deplasare îi ține la o distanță totală de 20 puncte de lider, dar le lasă mari speranțe la un loc de Liga Campionilor (și pe fondul formei modeste a lui Genk).

Mechelen luptă și ea pentru a prinde măcar grupa de Europa League, dar nu ar fi exclus să prindă nici grupa de Liga Campionilor. Opus față de Oostende, se bazează mai mult pe jocul în deplasare (unde se află pe 2, după Club Brugge), și mai puțin pe meciurile de pe teren propriu (unde au adunat doar 16 puncte în 15 puncte). Totuși, o constantă a deplasărilor au fost și meciurile spectactuloase, cu goluri la ambele porți.

PUNCTE CHEIE:

 • Ambele echipe au marcat în ultimele 14 meciuri ale lui Oostende;
 • În ultimele 10 meciuri ale lui Oostende pe teren propriu, ambele echipe au marcat (și în 18 din ultimele 20);
 • În 9 din ultimele 12 deplasări ale lui Mechelen au marcat ambele echipe;
 • Toate cele 7 deplasări din acest sezon ale lui Mechelen la echipe din prima jumătate a clasamentului s-au terminat cu ambele echipe între marcatoare;
 • 13 din cele 16 meciuri ale lui Oostende cu echipe din prima jumătate a clasamentului au bifat pariul "ambele marchează";
 • Oostende a marcat în toate meciurile pe teren propriu iar Mechelen are o singură deplasare în care nu a înscris.

② Galatasaray câștigă (1) - COTĂ 1.40

Galatasaray are șansa unui nou titlu în Turcia, dar concurența este serioasă, cu Besiktas, Fenerbahce și Trabzonspor pe urmele sale. Cu un atac solid (50 goluri marcate în 25 de runde), Galata are și cea mai bună apărare din campionat, cu doar 19 goluri primite. Pe teren propriu, aceste cifre arată și mai bine, cu un golaveraj de 29 la 7, astfel că trupa dirijată de Fatih Terim are de ce să spere că va relua seria campionatelor întreruptă de Basakeshir.

Erzurum se află într-o situație delicată, cu doar un punct peste locurile retrogradabile. Cum Basakeshir, campioana en-titre, ar putea avea o tresărire de orgoliu, situația oaspeților se poate înrăută-ți în orice etapă. Totuși, e greu de crezut că vor obține puncte pe terenul liderului, mai ales că precedentele deplasări la echipe de top s-au soldat cu înfrângeri clare.

PUNCTE CHEIE:

 • Galatasaray a câștigat ultimele 7 meciuri de campionat;
 • Pe teren propriu, Galatasaray a câștigat 8 din ultimele 11 meciuri;
 • Galata a câștigat toate cele 6 meciuri jucate până acum cu echipe din ultimele 6 clasate;
 • În afara meciurilor cu echipe de cupe europene, Galata a câștigat 8 din cele 10 meciuri de campionat jucate acasă (și a terminat două la egalitate);
 • Erzurum a pierdut toate cele 4 deplasări de până acum la echipe din prima jumătate a clasamentului și 6 din cele 7 meciuri jucate cu echipe de top 6 (are și un egal);
 • Erzuzum a pierdut meciul tur cu Galata, 1-2, și singura deplasare la Galata (în 2018).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro