Meniu

BILETUL din 08 Septembrie. Suedia, înfrângere surpriză


BILETUL ZILEI - 08.09.2021

Grecia - Suedia 2-1 (0-0)
2 - COTĂ 2.25 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.25

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 08.09


Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Suedia câștigă (2) - COTĂ 2.25

După un parcurs frumos în grupa de la Euro, Suedia s-a trezit eliminată în prelungiri de o reprezentativă a Ucrainei care nu a impresionat în aproape nici un meci, cu excepția acelei optimi de finală. Revenită însă în grupa de calificare pentru Qatar, a izbutit o victorie frumoasă și extrem de importantă, 2-1 pe teren propriu în fața Spaniei. Cu doar un punct în urma Spaniei dar cu 2 meciuri mai puțin jucate, Suedia poate emite pretenții reale la primul loc, măcar preț de câteva etape. Mai important, o victorie contra Greciei aproape ar asigura locul 2, căci ar însemna un ecart de 9 puncte față de aceștia și de minim 8 față de Kosovo. Cum punctam și mai sus, Suedia are o șansă uriașă chiar la primul loc, căci este genul de echipă care rareori pierde puncte cu echipele mai slab cotate, ceea ce îi oferă un mare avantaj în fața Spaniei.

Dacă Suedia are până acum 3 victorii din 3 meciuri, grecii se pot lăuda cu 3 rezultate de egalitate din tot atâtea meciuri. Desigur, primul este meritoriu, căci un 1-1 în Spania este un rezultat mare pentru orice națională, dar același scor obținut acasă cu Georgia sau în deplasarea din Kosovo nu mai sunt chiar de pus în ramă. Deși vine după o serie lungă de meciuri fără înfrângere, în afara Spaniei nici nu a avut vreun adversar de temut - Moldova, Cipru, Kosovo sau Georgia nu sunt tocmai nume mari ale fotbalului, iar rezultatele din amicale s-au dovedit de multe ori înșelătoare.

PUNCTE CHEIE:

  • Suedia traversează o perioadă foarte bună, cu 9 victorii în ultimele 11 meciuri;
  • În afara egalului de la Euro cu Ucraina, Suedia a câștigat toate meciurile din ultimii 2 ani în care a fost favorită, plus câte un meci contra Spaniei, Poloniei, Croației și Rusiei;
  • Tot în ultimii 2 ani, singurele echipe care au învins Suedia au fost Portugalia, Franța, Croația și Danemarca, iar la egalitate au ținut-o Spania (de două ori) și Norvegia;
  • Grecii au primit gol în ultimele 7 meciuri, inclusiv de la Honduras, Georgia sau Kosovo;
  • Fără să fie calificată la Euro și participând în a treia urnă valorică în Liga Națiunilor, Grecia a jucat meciuri oficiale doar contra unor adversari extrem de slabi în ultimii 2 ani, astfel că rezultatele sunt neconcludente. De notat însă că și în această a treia urnă a fost depășită de Slovenia și a marcat doar 6 goluri în 6 meciuri într-o grupă în care au mai participat Moldova (care a primit 8 într-un singur meci de la Danemarca) și Kosovo (învinsă acasă de Suedia cu 3-0).


___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro