Meniu

BILETUL din 7 Aprilie. Cupa Franței a adus cota 1.90!


BILETUL ZILEI - 07.04.2021

Chateaubriant - Montpellier (19:00)
2 - COTĂ 1.38

Samur - Toulouse (19:45)
2 - COTĂ 1.37

COTĂ TOTALĂ - 1.89

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 07.04

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Montpellier câștigă (2) - COTĂ 1.38

Aflată pe locul 8 în campionat, Montpellier păstrează șanse minime de a prinde un loc de cupă europeană prin clasarea de la finalul sezonului. În Cupă, însă, sorții pare că le-au surâs, iar în optimi întâlnesc o echipă venită tocmai din National 2 (echivalentul ligilor județene din România) și care nu are meciuri oficiale din octombrie anul trecut (în afara celor de cupă).

PUNCTE CHEIE:

  • Montpellier are unul dintre cele mai bune atacuri din Ligue 1, cu 49 de goluri marcate în 31 de etape;
  • Montpellier vine după 9 meciuri fără înfrângere în campionat, dintre care 4 victorii (inclusiv cu Lyon);
  • Chateaubriant a trecut relativ greu de tururile anterioare, deși a întâlnit echipe de amatori, unele fără meciuri oficiale din 2017;
  • Între 2017 și 2020, Chateaubriant a disputat, în mod oficial, doar câteva meciuri de Cupă;
  • Anterior acestui an, Chateuabriant nu trecuse niciodată de turul 2 în Cupă.


② Toulouse câștigă (2) - COTĂ 1.37

Aflată pe locul 2 în Ligue 2, Toulouse este la un pas de revenirea pe prima scenă a fotbalului francez. Desigur, cărțile nu sunt încă jucate, dar asta o face pe Toulouse să fie și mai concentrată și angrenată în joc. În plus, au făcut deja o surpriză în Cupă, după ce au eliminat-o pe Bordeaux.

Samur este o echipă de amatori, care nu mai participase nici în Cupa Franței din 2017. Fără obiectiv, este greu de crezut că vor pune probleme lui Toulouse, mai ales în această fază a competiției.

PUNCTE CHEIE:

  • Toulouse a câștigat 3 din ultimele 4 meciuri și au 6 victorii în ultimele 9 meciuri;
  • Toulouse are cel mai bun atac din Ligue 2, cu 59 de goluri marcate;
  • Toulouse nu a primit gol în Cupa Franței, deși a jucat cu Nior, Bordeaux și Aubagne;
  • Samur nu a mai câștigat meciuri oficiale din 2017, în afara celor 4 meciuri de anul acesta;
  • Deși a jucat numai cu echipe de amatori, Samur a avut nevoie de prelungiri în 2 din cele 4 meciuri pentru a se califica în turul următor.

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro