Meniu

BILETUL din 04 August. Dezastru pentru Stanciu în Budapesta


BILETUL ZILEI - 04.08.2021

Dinamo Z. - Legia V 1-1 (0-0)
1 - COTĂ 1.68 (PIERDUT)

Ferencvaros - Slavia P. 2-0 (1-0)
X2 - COTĂ 1.34 (PIERDUT)

COTĂ TOTALĂ - 2.25

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 04.08

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Dinamo Z. câștigă (1) - COTĂ 1.68

Dinamo Zagreb nu a avut mari emoții în dubla cu Omonia Nicosia și s-a calificat după un categoric 3-0 la general, aceeași diferență pe care o înregistrare și în dubla cu Valur, 5-2. Campioana a 15 din ultimele 16 ediții de 1.HNL în Croația, echiăpa din capitală nu a început însă la fel de bine acest sezon și are doar 4 puncte după primele 3 etape, dar acest lucru poate fi pus și pe seama concentrării din plin asupra preliminariilor Ligii. Din. Zagreb își propune cu siguranță un nou parcurs frumos în cupele europene, după ce anul trecut a fost eliminată abia în sferturile Europa League de Villareal, după ce o eliminase surprinzător pe Tottehanm în optimi și mai trecuse de Krasnodar, TSKA Moscova și Feyenoord.

Legia a început și ea bine drumul european, cu o dublă victorie în fața campioanei Norvegiei, Bodo/Glimt. Surprinzător, lucrurile au stat mult mai greu cu modesta Flora din Estonia, iar Legia a câștigat meciul tur de pe teren propriu abia în prelungiri, pentru ca în retur să se impună din nou la limită (1-0) într-un meci în care a reușit să tragă pe poartă doar de două ori. Pe plan intern, a cedat SuperCupa în fața lui Rakow și are 3 puncte după primele 2 meciuri de campionat. Ca și Dinamo Zagreb, Legia domină destul de clar întrecerea internă de ani buni, dar îi lipsesc performanțele europene iar anul trecut s-a făcut de râs în preliminariile Europa League după ce a pierdut acasă cu 0-3 în fața lui Qarabag.

PUNCTE CHEIE:

  • Dinamo Z. a câștigat 10 din ultimele 12 meciuri;
  • Și în sezonul trecut de Europa League, a reușit să le învingă acasă pe Tottenham, Krasnodar (dublă victorie), TSKA Moscova (plus un egal la Moscova), Wolfsberger AC (dublă victorie) și egal acasă cu Feyenoord (plus victorie în Olanda), arătând că poate concura de la egal la egal cu multe echipe de pe continent;
  • Legia a pierdut la Radomiak Radom și a arătat foarte rău în dubla cu modesta Flora;
  • În amicalele cu adversari mai puternici, Legia a pierdut cu Ferencvaros (0-2) și a scos doar un egal cu Krasnodar (1-1);
  • În sezonul trecut de Europa League, Legia a fost umilită de Qarabag (0-3), asta după ce fusese eliminată de Omonia N din Ligă (unde trecuse foarte greu de necunoscuta Linfield).

② Slavia Praga nu pierde (X2) - COTĂ 1.34

Slavia a fost una din surprizele frumoase în ultimul sezon de Europa League, unde a fost eliminată abia în sferturi de Arsenal. Pe parcurs, echipa lui Stanciu a trecut însă de Rangers, Leicester, Nice, H. Beer Sheva, asta după ce fusese eliminată din Ligă de Midtjylland. Interesant însă că rezultatele mai bune au venit în deplasare (egal acasă cu Rangers și Leicester dar victorii în deplasare, înfrângere acasă cu Arsenal dar egal în deplasare). Anul acesta sorții par să îi fie ușor mai favorabili iar Ferencvaros este un adversar de care Stanciu & co pot trece. După ce a făcut eventul în ultimul sezon, Slavia nu se va mulțumi cu mai puțin de un egal în Ungaria, mai ales că înfrângerea contra lui Arsenal este singura din 2021 (în 35 de meciuri).

PUNCTE CHEIE:

  • Slavia P. are o singură înfrângere în ultimele 37 de meciuri (contra lui Arsenal);
  • În deplasare, Slavia a ajuns la 20 de meciuri fără înfrâgnere (ultima înfrângere datează din 10.12.2020, pe terenul lui Leverkusen);
  • Ferencvaros a pierdut în ultima etapă de campionat cu Kisvarda;
  • Chiar dacă a ajuns în grupele Ligii în sezonul trecut, Ferencvaros nu a câștigat în ultimele 8 meciuri de Ligă (egal tur-retur cu Malmo în preliminarii și un singur punct în cele 6 meciuri din grupe).

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro