Meniu

BILETUL din 31 Martie. Naționala ne dezamăgește!


BILETUL ZILEI - 31.03.2021

Armenia - România 3-2 (0-0)
2 - COTĂ 2.05 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.05

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 31.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① România câștigă (2) - COTĂ 2.05

Naționala României pare pregătită să facă o impresie bună în aceste preliminarii. Cu Islanda la pământ, tricolorii nu ar trebui să aibă adversar în lupta pentru locul 2. Meciul cu Armenia va fi edificator, mai ales că viitoarea adversară a obținut două rezultate bune în acest start al preliminariilor pentru Mondialul din 2022.

Fără Hernikh Mkhitaryan, naționala clasată la limita Topului 100 în clasamentul FIFA este, alături de Germania, singura echipă cu maximum de puncte în urma primelor două runde. Victoria în Liechtenstein era oarecum logică (1-0), chiar dacă în urmă cu un an și jumătate remiza 1-1 la Vaduz, dar cele 3 puncte din meciul cu Islanda au venit în mod surprinzător. Nordicii s-au prăbușit total după eșecul din barajul de calificare pentru Euro 2020 și au în palmares 9 înfrângeri și o victorie în precedentele 10 meciuri.

România, în schimb, s-a schimbat mult de la eșecul cu Islanda. Chiar dacă în grupa de Liga Națiunilor nu a strălucit, roadele muncii lui Mirel Rădoi încep să se vadă. Echipa reacționează mult mai bine pe faza ofensivă, are reacție și chiar împotriva Germaniei (0-1) am avut destule ocazii. E drept, nemții ne-au dominat copios pe mai tot parcursul meciului, dar faptul că am reușit să luptăm până în ultima clipă contează cu siguranță pentru moralul tricolorilor. În plus, contra Macedoniei am avut din nou o evoluție excelentă în atac, acolo unde am reușit să acoperim gafele din defensivă (3-2).

Pentru că victoria în Armenia este imperativă, dar și pentru că naționala de la Erevan a fost un adversar facil pentru noi indiferent când am întâlnit-o, vrem să profităm de această cotă 2.00 pe care pronosticul '2 solist' a primit-o.

PUNCTE CHEIE:

  • România a câștigat ultimele 4 confruntări directe cu Armenia fără să primească gol. Golaverajul în acest interval este 11-0;
  • Tricolorii nu s-au împiedicat în ultimii 3 ani contra unei naționale aflate în afara topului 50 din clasamentul FIFA. Armenia este momentan pe 99;
  • În cele 19 partide pe care le-a jucat în ultimii doi ani, România n-a reușit să marcheze doar contra unor echipe din primele două niveluri valorice din Europa: Germania, Spania, Suedia, Austria, Norvegia;
  • Armenia nu a câștigat fără Mkhitaryan împotriva unei naționale din Top 50 al clasamentului FIFA în ultimii 3 ani;
  • Evaluarea celor două loturi este categoric în favoarea României. Lotul tricolor valorează aproape 100 de milioane de euro în timp ce al Armeniei nu depășește borna celor 18 milioane de euro;

________________________________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro