Meniu

BILETUL din 3 Martie. PSG și Ajax confirmă așteptările.

Calificată în optimile Europa League, foarte aproape de un nou titlu în Olanda (are 6 puncte avans și un meci mai puțin disputat), Ajax o înfruntă pe Heerenveen în semifinalele Cupei (unde este ultima câștigătoare). Heerenveen, care face un nou sezon modest, se va agăța probabil de această competiție ca o ultimă salvare.

PSG a câștigat etapa trecută la Dijon și a urcat pe locul 2, profitând de egalurile lui Lille și Lyon. Caută acum o victorie la Bordeaux, care, împreună cu un meci dificil al lui Lille în fața lui Marseille, le-ar putea aduce, în sfârșit, prima poziție în clasament.

BILETUL ZILEI - 03.03.2021

Heerenveen - Ajax 0-3 (0-1)
O2.5 - COTĂ 1.40 (CÂȘTIGAT)

Bordeaux - PSG 0-1 (0-1)
2 - COTĂ 1.44 (CÂȘTIGAT)


COTĂ TOTALĂ - 2.02

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 03.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Se marchează cel puțin 3 goluri (O 2.5) - COTĂ 1.40

Ajax a demonstrat și în ultimele meciuri că este nu doar cea mai puternică echipă din Olanda, dar și una din echipele puternice ale Europei. A reușit să o învingă în ambele meciuri pe Lille (2-1 de fiecare dată) și s-a calificat în optimile Europa League (unde o așteaptă Young Boys, o altă echipă pe val). În campionat a smuls un egal la PSV care a cam încheiat însă calculele la titlu, iar acum are șansa să se califice în finala Cupei (unde se va mai califica câștigătoarea dintre Vitese și Venlo).

Hereenveen are parte de un nou sezon modest, astfel încât Cupa ar fi singurul obiectiv rămas. Cum toate meciurile directe au produs spectacol iar Hereenven a arătat și în ultimele etape ce probleme mari are în defensivă (plus stilul nemțesc al lui Ajax, care dă câte poate), ne bazăm pe un nou meci cu goluri.

PUNCTE CHEIE:

  • S-au marcat cel puțin 3 goluri în ultimele 9 confruntări directe oficiale;
  • În 8 din ultimele 11 meciuri acasă ale lui Heerenveen s-au marcat cel puțin 3 goluri;
  • În toate cele 3 meciuri de Cupă de până acum ale lui Heerenveen s-au înscris minim 3 goluri;
  • Toate cele 4 meciuri ale gazdelor de astăzi cu echipe de top 3 s-au încheiat cu minim 3 goluri pe tabelă;
  • În 7 din ultimele 9 meciuri ale lui Ajax au fost minim 3 goluri pe tabelă.

② PSG câștigă (2) - COTĂ 1.44

După ce Lille și Lyon s-au încurcat etapa trecută (ambele au terminat la egalitate, 1-1), PSG a reușit să urce pe locul 2 și să se apropie la doar două puncte de liderul Lille. Cum au mai rămas doar 11 etape din actualul sezon, PSG nu prea își mai permite pași greșiți dacă vrea să adauge încă un titlu în vitrina cu trofee, astfel că este de așteptat să își impună jocul la Bordeaux, mai ales că programul meciurilor următoare se anunță mult mai dificil (returul cu Barcelona, apoi meciuri chiar cu Lyon și Lille și probabil o nouă dublă manșă în Ligă).

Bordeaux trece printr-o criză masivă, cu un singur egal obținut în ultimele 7 meciuri. Echipa joacă aproape fără nici un fel de obiectiv - a fost eliminată din Cupa Franței de Toulouse (divizionară secundă), nu are puterea să prindă un loc de cupe europene, dar nici nu simte presiunea retrogradării, chiar dacă Nimes este pe un trend ascendent. Cu un atac foarte modest (doar 4 echipe au mai puține goluri înscrise) și cu un joc al PSG-ului în creștere de la rundă la rundă, este greu de crezut că Bordeaux le poate pune probleme parizienilor.

PUNCTE CHEIE:

  • PSG a câștigat 10 din ultimele 12 meciuri și s-a impus în ultimele 4 deplasări;
  • PSG a câștigat 8 din ultimele 10 întâlniri directe, iar alte două s-au terminat la egalitate;
  • PSG a câștigat 10 din 11 meciuri jucate până acum cu echipe de mijlocul clasamentului;
  • Bordeaux a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri (și a obținut un egal);
  • Din 12 meciuri cu echipe aflate în top 8, Bordeaux a terminat 4 la egalitate și a pierdut 8 (și a primit minim 2 goluri în 9 din aceste meciuri).

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro