Meniu

BILETUL din 24 Martie. Slovacia dezamăgește la Nicosia.

Miercuri începe balul oferit de echipele naționale, dar majoritatea meciurilor sunt fie prea dezechilibrate pentru a fi luate în seamă, fie prea echilibrate. Una dintre partidele care ne-au atras atenția este Cipru - Slovacia, acolo unde gazdele nu par să aibă forța necesară pentru a începe preliminariile cu un rezultat pozitiv.

BILETUL ZILEI - 24.03.2021

Cipru - Slovacia 0-0
2 - COTĂ 1.95 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 1.95

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Cipru - Slovacia

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Oaspeții câștigă (2) - COTĂ 1.95

Preliminariile europene pentru Cupa Mondială sunt pe cale să înceapă, dar România va debuta abia joi. Până atunci, încercăm să găsim cele mai valoroase cote pe meleaguri străine, iar una care ne-a sărit în ochi vine de la Nicosia.

Cipru primește vizita Slovaciei, echipă calificată la Euro 2020 ce se va disputa în această vară. În mod evident, oaspeții sunt favoriți, dar se pare că bookmakerii văd această partidă ca fiind mult mai echilibrată decât este ea pe hârtie.

În primul rând, Slovacia are o echipă cu jucători care evoluează constant în campionate importante. Cap de listă este Martin Skriniar, titular la Inter Milalano, liderul din Italia, cel care valorează de unul singur de 3 ori mai mult decât întreaga echipă a ciprioților. Apoi, mai sunt portarul Martin Dubravka, portarul numărul 1 al lui Newcastle sau Juraj Kucka, mijlocașul care a marcat 3 goluri în ultimele 6 apariții pentru Parma, ca să mai numim câțiva.

În preliminariile anterioare, Slovacia nu a avut nicio problemă cu adversarii din urnele inferioare, așa cum e și Cipru. A câștigat tur-retur și cu Ungaria (2-0 acasă și 2-1 în deplasare), dar și Azerbaidjan (2-0 acasă și 5-1 la Baku), semn că problemele slovacilor vin contra echipelor de rang superior. Ca o comparație, ciprioții nu au marcat în 180 de minute jucate contra azerilor în Liga Națiunilor în 2020, contra cărora au pierdut acasă cu 0-1.

Tocmai de aceea, ne așteptăm ca Slovacia, care speră într-o calificarea la Mondial, să trateze cât se poate de serios meciul cu Cipru. Un început cu dreptul pe terenul unei echipe pe care teoretic trebuie s-o învingă ar fi un rezultat bun și pentru moral, nu doar pentru clasament, iar cota de aproape 2.00 este excelentă în contextul dat.

PUNCTE CHEIE:

  • Cipru a terminat ultima grupa din Liga C a Nations League, deși a fost într-o grupă destul de accesibilă, cu Muntenegru, Azerbaidjan și Luxemburg;
  • În precedentele 10 meciuri disputate pe propriul teren, ciprioții au 7 înfrângeri (5 la zero, inclusiv cu Azerbaidjan și Muntenegru) și doar două victorii, cu modestele San Marino și Luxemburg;
  • Diferența de valoare între cele două loturi este extrem de mare conform Transfermarkt: 120 de milioane vs. 16 milioane de euro;
  • În ultima sesiune de calificări, cea pentru Euro 2020, Slovacia a reușit să obțină locul 3 și să câștige barajele astfel că a ajuns pentru a doua oară consecutiv la turneul final;
  • În preliminariile pentru Euro 2020, Slovacia a câștigat tur-retur cele 4 întâlniri cu echipele din urnele inferioare, Ungaria și Azerbaidjan.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro