Meniu

BILETUL din 24 Februarie. Barcelona închide poarta contra lui Elche.

Defensiva este, și în acest an, principala problemă a Barcelonei, care a pierdut Super Cupa Spanei, este la un pas de eliminare din Liga Campionilor și din Cupa Regelui și în afara podiumului în LaLiga. Chiar dacă ar trebui să se impună în fața lui Elche, sunt șanse mari ca Messi & compania să primească gol.

BILETUL ZILEI - 24.02.2021

Barcelona - Elche 3-0 (0-0)
GG - COTĂ 2.08 (PIERDUT)


COTĂ TOTALĂ - 2.02

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 24.02

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 2.08

Venită după o serie bună în campionat, Barcelona s-a încurcat etapa trecută pe teren propriu, 1-1 cu Cadiz, și a profitat doar parțial de înfrângerea lui Atletico. În plus, victoriile Realului și Sevillei i-au scos pe catalani de pe podium. Aproape eliminați din Liga Campionilor (după înfrângerea 1-4 cu PSG), la un pas de eliminare și din Cupa Regelui (au pierdut cu 2-0 turul cu Sevilla), Barcelona e aproape de a rămâne fără nici un obiectiv sezonul acesta, fiind la 8 puncte distanță de liderul Ateltico. Încă din sezonul trecut Barcelona a demonstrat mari probleme în apărare, mai ales în meciurile pe teren propriu. Fundașii catalani simt presiune la aproape orice atac al echipelor adverse.

În schimb, Elche a reușit o victorie importantă etapa trecută, 1-0 acasă cu Eibar, ceea ce i-a permis să o egaleze la puncte dar cu 2 meciuri mai puțin disputate (astfel, un singur punct obținut în cele două restanțe i-ar scăpa de locurile retrogradabile).

PUNCTE CHEIE:

  • Ambele echipe au marcat în ultimele 8 meciuri acasă ale Barcelonei;
  • Barcelona are un singur meci din ultimele 10 pe teren propriu în care nu a primit gol;
  • Barcelona a primit gol în ultimele 8 meciuri (iar în 7 dintre ele ambele echipe au înscris);
  • În campionat, 9 din cele 12 meciuri jucate de Barcelona pe teren propriu s-au terminat cu ambele echipe printre marcatoare;
  • Elche a marcat în 7 din cele 10 deplasări din acest sezon de LaLiga (și a reușit să marcheze cu Real, Atletico și Villareal);
  • Elche vine după 3 meciuri cu gol marcat.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro