Meniu

BILETUL din 17 Martie. Bayer, Sassuolo și Torino livrează cota 2.13!

Cu un istoric bogat în goluri în meciurile directe, Torino și Sassuolo se întâlnesc în restanța rundei cu numărul 24. Dacă oaspeți își văd de joc doar din dorința de spectacol, Torino are de tras serios pentru a se salva de la retrogradare.

În Liga Campionilor, Bayern primește vizita lui Lazio. Bavarezii sunt practic calificați în sferturi după victoria zdrobitoare din tur, dar au arătăt mereu că abordează această competiție cu maxim de seriozitate.

BILETUL ZILEI - 17.03.2021

Torino - Sassuolo (16:00)
GG - COTĂ 1.58


Bayern - Lazio (22:00)
1 - COTĂ 1.35

COTĂ TOTALĂ - 2.13

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 17.03

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Ambele echipe marchează (GG) - COTĂ 1.58

Chiar dacă nu mai are șanse la locurile de Europa League (sunt 11 puncte distanță până la Roma), Sassuolo continuă să practice un fotbal foarte spectaculos, așa cum a făcut și în ultima etapă cu Verona. Mai mult, lipsa unui obiectiv s-ar putea să îi deschidă și mai mult la joc și să vedem chiar mai multe goluri în următoarele meciuri ale oaspeților de azi.

Torino este momentan pe loc retrogradabil dar are de jucat două restanțe. O victorie le-ar fi suficientă pentru a părăsi, măcar momentan, locul care duce în Serie B. În plus, jocul din meciul cu Inter (pierdut pe final), este un argument care să le dea speranțe. Pentru că Torino are nevoie să atace, dar pare și incapabilă să se apere, ne așteptăm la un meci cu goluri.

PUNCTE CHEIE:

 • Ambele echipe au marcat în ultimele 6 întâlniri directe (ultimul meci direct a fost un spectaculos 3-3);
 • În 14 din ultimele 15 meciuri de campionat ale lui Sassuolo ambele echipe au reușit să modifice tabela;
 • În 6 din ultimele 8 meciuri acasă ale lui Torino s-au marcat goluri la ambele porți;
 • Sassuolo are un golaveraj de 43 - 41 (o medie de peste 1.6 goluri marcate pe meci, dar și primite);
 • Torino are un golaveraj de 36 - 46 (o medie de aproape 1.5 goluri marcate pe meci și aproape 2 goluri primite).


② Bayern câștigă (1) - COTĂ 1.35

Chiar dacă în campionat a mai avut ezitări, Bayern a continuat să își arate clasa în Liga Campionilor și în acest sezon. În afara egalului de la Madrid (când au folosit mai mult rezervele), au câștigat toate celelalte 6 meciuri disputate până acum. Diferența de clasă a fost vizibilă și în tur, când bavarezii și-au surclasat adversarul.

Lazio este oricum o echipă cu probleme pe teren străin și nici pe plan intern nu a reușit meciuri notabile cu adversarii de top. Lipsa clară de motivație în acest retur (italienii nu au cum să spere că vor întoarce rezultatul din tur) și diferența de valoare din meciul de la Lazio ne fac să mizăm din nou pe trupa lui Hansy Flick.

PUNCTE CHEIE:

 • Bayern a câștigat 11 din ultimele 13 meciuri;
 • În Liga Campionilor, Bayern a câștigat ultimele 7 meciuri pe teren propriu. Tot în Ligă, Bayern a câștigat 17 din ultimele 18 meciuri (mai are un egal cu Atletico);
 • Bayern a adunat 17 victorii în ultimele 20 de meciuri pe teren propriu (plus 3 rezultate de egalitate);
 • Lazio a pierdut 4 din ultimele 5 deplasări;
 • Și în campionat, Lazio a pierdut 5 din cele 6 deplasări de până acum la echipe din prima jumătate a clasamentului;
 • În tur, Bayern s-a impus fără probleme, 4-1.

________________________________________________________________________

BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro