Meniu

BILETUL din 15 Septembrie. Sporting, spulberată acasă!


BILETUL ZILEI - 15.09.2021

Sporting L. - Ajax 1-5 (1-2)
1X - COTĂ 1.75 (PIERDUT)

Besiktas - Dortmund 1-2 (0-2)
O2.5 - COTĂ 1.55 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.71

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 15.09

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Sporting nu pierde (1X) - COTĂ 1.75

Sporting revine în Liga Campionilor parcă mai pregătită decât oricând și are parte de o grupă din care poate spera măcar la locul 2. Debutul este pe teren propriu contra principalei rivale la locul secund, Ajax. Deși s-a văzut egalată de Porto în derby-ul din weekend, Sporting rămâne o adevărată forță a fotbalului portughez, care a demonstrat prin intermediul lui Porto de ce este capabil.

Ajax a început sezonul cu o înfrângere umilitoare, 0-4 cu PSV în Super Cupă, și a arătat slăbiciuni și în campionat prin egalul de la Twente. Nici în competițiile europene nu a mai fost la fel de puternică ca în urmă cu două sezoane, și a terminat doar pe 3 o grupă de Ligă cu Liverpool complet ieșită din formă, Atalanta și Midtjylland. În final, a fost eliminată și din Europa League fără mari dificultăți de AS Roma.

PUNCTE CHEIE:

  • Sporting este neînvinsă în ultimele 29 de meciuri jucate acasă;
  • În ultimele 28 de meciuri oficiale, Sporting are o singură înfrângere, într-o deplasare la Benfica (echipă care de curând a eliminat-o pe PSV din Ligă);
  • Ajax nu a câștigat împotriva celor 2 adversari mai valoroși întâlniți în acest start de sezon (înfrângere 0-4 cu PSV și egal 1-1 cu Twente).

② Se marchează cel puțin 3 goluri (O2.5) - COTĂ 1.55

Dortmund a fost norocoasă la tragerea la sorți și a intrat în una din cele mai accesibile grupe, grupa C, unde va da peste Besiktas, Ajax și Sporting. Desigur, toate cele 3 echipe sunt ambițioase și vor încerca să facă o figură frumoasă în cea mai importantă competiție continentală, dar nemții au avantajul experienței și al lotului. În ciuda eșecurilor cu Freiburg și Bayern, galbenii traversează o perioadă foarte bună și au dovedit o mare capacitate emoțională după ce au întors soarta meciurilor cu Leverkusen și Hoffenheim. Cu Haaland în mare formă, atacul pare asigurat pentru oaspeți, care au trimis mingea în plasă de 17 ori în ultimele 6 meciuri.

Besiktas încearcă să își apere titlul de campioană obținut sezonul trecut, dar fotbalul turc este clar în scădere, așa cum a arătat și prestația lui Galatasaray în competițiile europene. Chiar dacă avantajul terenului propriu i-ar putea face să marcheze, este greu de crezut că Besiktas va termina neînvinsă acest meci și nu va primi goluri de la super atacanții oaspeților.

PUNCTE CHEIE:

  • S-au marcat cel puțin 3 goluri în ultimele 11 meciuri oficiale ale lui Dortmund;
  • Dortmund a marcat cel puțin 3 goluri în 9 din ultimele 11 meciuri oficiale;
  • Ultimele 5 meciuri de Ligă ale lui Dortmund au bifat chiar pariul GG3+;
  • Ultimele 6 deplasări în Ligă ale lui Dortmund au adus cel puțin 3 goluri pe tabelă;
  • 10 din ultimele 12 meciuri jucate acasă de Besiktas au adus cel puțin 3 goluri pe tabelă.

___________________________________________________


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro