Meniu

BILETUL din 14 Iulie. Legia Varșovia ne-a dublat banii!

DEOARECE ACESTE MECIURI OFERĂ PUȚINE INFORMAȚII, ACEST BILET AL ZILEI ESTE DOAR INFORMATIV. EL NU VA FI INCLUS ÎN STATISTICA NOASTRĂ

BILETUL ZILEI - 14.07.2021

Legia Varsovia - Bodo/Glimt 2-0 (1-0)
1 - COTĂ 2.02 (CÂȘTIGAT)

COTĂ TOTALĂ - 2.02

Testează gratuit și fără risc ponturile creeând un cont la noi, apăsând pe biletul de mai jos.

Biletul Zilei 14.07

Sau plasează biletul de mai sus pe cont nou la Superbet, unde ai bonus de până la 500 lei!

FA-TI CONT NOUArgumente Bilet

① Legia Varșovia câștigă (1) - COTĂ 2.02

După ce a uimit sezonul trecut atât în Norvegia cât și în duelul de Ligă cu AC Milan, Bodo/Glimt nu se mai regăsește anul acesta. E drept, a și vândut o mare parte din jucătorii importanți încă din iarnă, dar jocul echipei nu mai amintește deloc de cel din sezonul trecut. Aflată deja la 5 puncte în urma liderului Molde, Bodo/Glimt a bifat o singură victorie în ultimele 5 meciuri de campionat. Legia în schimb a câștigat de o manieră destul de categorică campionatul recent încheiat. Impresioant a fost și faptul că Legia nu a primit gol în ultimele 7 etape de campionat, dar și că a jucat bine inclusiv în amicale. După ce a câștigat și meciul din Norvegia, Legia nu ar trebui să aibe mari probleme în a se impune și în retur. Scorul din tur nu îi asigură încă calificarea, dar polonezii vor avea multe ocazii pe contra-atac.

PUNCTE CHEIE:

  • Legia vine după 3 victorii consecutive, inclusiv în amicale;
  • Bodo/Glimt are o singură victorie în ultimele 6 meciuri (plus două egaluri și 3 înfrângeri);
  • Bodo/Glimt are deja 3 meciuri de campionat în care a pierdut fără să marcheze;
  • Din ultimele 3 deplasări, Bodo/Glimt a obținut un singur punct.


BINE DE ȘTIUT❗❗❗

În cazul în care vreți mai multe idei de pariuri, gasiți zilnic pe pagina noastră principală Caruselul de Ponturi, generate automat de catre sistemul nostru Sportinsight 1.0, cu ponturi relevante pentru principalele meciuri ale fiecărei zile, pe care dacă dai click, vei vedea statistici relevante și puncte cheie aferente Pontului respectiv. Mai jos pe pagina principală vei vedea Caruselul de Știri, unde vei vedea Știrile, Biletele zilei sau Articole noastre. În continuare, în lista de meciuri Pariuri de Azi, unde regăsiți oferta cu principalele meciuri ale zilei și cotele aferente acestor evenimente pentru principalii operatori de pariuri din România, unde veți vedea icoana XXX înseamnă că acel eveniment conține unul sau mai multe Ponturi.

De asemenea, puteți face click pe oricare din cotele din site, urmând ca sistemul Sportinsight 1.0 sa vă populeze automat Biletul Virtual (Betslip-ul) calculându-vă automat gradul de risc al fiecărei selecții, cota finală și arătându-vă care dintre Operatori are cota cea mai bună pentru selecția/biletul vostru.

De ce să deschizi cont pe Punepariu.ro